Sunday, 25 December 2022

Pendapatan Pasif Dari Rumah

 


Pendapatan Pasif Dari Rumah Setiap Bulan Dengan Copytrade

Dengan adanya sumber untuk kita boleh menjana pendapatan pasif dari rumah setiap bulan adalah keseronokan dan kepuasan bagi sesetengah individu. Mana tidaknya setiap bulan boleh memiliki income pasif tanpa memerlukan sebarang komitmen masa dan tenaga yang perlu disalurkannya untuk memiliki pendapatan.

Ramai yang ada aset seperti tanah, rumah sewa atau apa-apa harta yang boleh disewakan, biasa memiliki pendapatan pasif ini. Namun apa yang ingin Paksu kongsikan ini adalah bagaimana menjana pendapatan pasif dari rumah setiap bulan yang telahpun terbukti dan teruji mampu memberikan pendapatan 10-30% sebulan.

bagaimana menjana pendapatan pasif dari rumah buat income pasif jana extra income secara pasif dari rumah

Menjana pendapatan pasif dari rumah dengan copytrade bersama Cikgu Roslee adalah merupakan sumber untuk menjana income pasif setiap bulan yang terbuka kepada semua tanpa memerlukan sebarang ilmu trading yang istimewa mahupun dari segi komitmen masa dan tenaga. Dengan risiko yang sederhana dan rendah mampu memberikan profit konsisten 10-30% setiap bulan.

Dengan konsep copytrade semua kita berpeluang untuk menjana pendapatan pasif dari rumah dari trading yang diuruskan oleh master trader Cikgu Roslee. Paksu sangat mengesyorkan anda mencuba servis copytrade dari beliau. Paksu sangat yakin dengan prestasi beliau yang telahpun terbukti.

Boleh bermula dengan modal minima USD100 dan keatas. Sesuai untuk semua golongan merebut peluang yang ditawarkan ini. Paksu kongsikan details kelebihan dan keistimewaan copytrade bersama Cikgu Roslee dibawah. Jemput anda membacanya. Mana yang tak faham boleh whatsapp bertanya Paksu, in shaa Allah Paksu bantu guide anda A to Z.

konsep-copytrade-untuk-kita-boleh-menjana-pendapatan-pasif-setiap-bulan

Copytrade Bersama Cikgu Roslee

Untuk makluman semua, bermula 1 Ogos 2022 lalu Cikgu Roslee telahpun melakukan perubahan dan penambaikan keatas sistem copytrade yang beliau tawarkan kepada kita semua sebagai client. Hal ini bertujuan bagi memastikan kadar risiko dapat dikurangkan dan kadar profit pula dapat ditingkatkan!

Paksu kongsikan dengan tuan/puan mengenai perubahan ini agar tuan/puan jelas dan faham mengenai perjalanan copytrade CARA BARU bersama Cikgu Roslee ini. Paksu akan kongsikan bersama tuan/puan prestasi dan kejayaan ke atas perubahan ini dibawah.

Updated info 9/12/2022

Penjelasan A to Z menggunakan voice message dari Paksu : Bagaimana kita boleh menjana pendapatan pasif konsisten 10-30% sebulan dengan Copytrade bersama Cikgu Roslee ini? Dengan modal minima USD100 kita sudah boleh bersama menjana income pasif setiap bulan dengan copytrade ini. Paksu juga jelaskan tentang penambahbaikan yang Cikgu Roslee lakukan mampu turunkan kadar risiko kita disamping mampu menaikkan kadar profit kita setiap bulan. Jemput anda mendengarnya!

Audio Player

JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI!
JOM BUAT INCOME PASIF 10-30% SEBULAN!
JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE
HARI INI JUGA!! WHATSAPP PAKSU
012-7092198 UNTUK BANTUAN & GUIDE A TO Z!

whatsapp-paksu-untuk-copytrade-bersama-cikgu-roslee

.

Sistem Terdahulu

Sebelum 1 Ogos 2022
– Trade hanya pair GBPUSD.
– Profit dicapai sekitar 8-12% sahaja sebulan.
– Entry, layering dan close position SEPENUHNYA ditentukan oleh algorithm EA yang telah ditetapkan.
– Campurtangan MANUAL dilakukan setelah margin level mencapai bawah 1000%. EA dioffkan dan diuruskan secara manual berdasarkan analisis semasa!

Sistem Baru

Selepas 1 Ogos 2022
– Pair ditukar kepada AUDUSD. Pair AUDUSD ini dipilih kerana sesuai dengan pergerakkan BUY atau SELL nya tidak terlalu volatile dan ekstrim berbanding dengan pair GBPUSD sebelum ini. Pergerakan yang ekstrim dan terlalu volatile boleh memberikan risiko yang tinggi terutamanya jika berlaku trending dalam tempoh masa lama! 
– Profit lebih tinggi dicapai diantara 20-30% sebulan.
– Penambaikan kepada kaedah 1st ENTRY untuk satu-satu trade position samaada bermula dengan BUY atau SELL. Berbeza dengan kaedah terdahulu 1st entry ditentukan oleh algorithm EA 100% samaada 2 BUY 1 SELL atau 2 SELL 1 BUY! Kaedah baru ini, Cikgu akan mulakan dengan analisis dahulu sebelum 1st ENTRY dilakukan berdasarkan kepada CMP (current market price), hanya 1 ENTRY mula dibuka samaada BUY atau SELL sahaja dan ianya adalah MANUAL ENTRY yang dilakukan pada akaun master!
– Selepas 1st Entry manual dibuka, barulah algorithm EA mula bekerja untuk layering dan close position apabila profit, bergantung kepada setting yang ditetapkan. Didapati dengan cara ini, beban akaun boleh dikurangkan dengan bilangan entry serta jumlah floating dapat dikurangkan dengan ketara sekali!
– Dalam penambaikan baru ini juga, kaedah cutloss digunakan untuk memastikan akaun dapat dikekalkan selamat jika pergerakan bertentangan arah jauh dengan analisis! Berbeza dengan sistem terdahulu tiada kaedah cutloss dan didapati ianya boleh membahayakan akaun trading kita!

rumusan menjana pendapatan pasif profit bulanan yang dicapai dari copytrade bersama cikgu roslee

SELEPAS 3 BULAN DIUJI SECARA LIVE! DIDAPATI PRESTASINYA LEBIH BAIK & LEBIH MENGUNTUNGKAN PARA CLIENT SEMUA!

RISIKO, BILANGAN ENTRY & JUMLAH FLOATING DAPAT DIKURANGKAN NAMUN KADAR % PROFIT DAPAT DITINGGIKAN DENGAN KETARA!

BUKTINYA…..

grow akaun forex

Sehingga artikel ini ditulis 16 November 2022. Menurut data Cikgu Roslee dalam tempoh dari 1/8/2022 hingga 15/11/2022 akaun Copytrade bersama Cikgu Roslee telahpun berjaya grow sehingga 87.39%. Sasaran Cikgu Roslee untuk grow hingga 100% sehingga hujung November 2022 ini! in shaa Allah.

Pendapatan Pasif Dari Rumah Setiap Bulan Dengan Copytrade

UNTUK LIHAT PRESTASI COPYTRADE CIKGU ROSLEE SECARA LIVE DARI HARI PERTAMA PENAMBAHBAIKAN DILAKUKAN (1/8/2022) HINGGA KINI.. BOLEH LOGIN DI MT5 ID INI!

ID Acc MT5 : 50077896
Server : LiteFinance Global LLC
Investors Pwd : CikguLee123

Client ini mula deposit USD100 pada 1/8/2022. Anda boleh login dan nilailah sendiri prestasinya!

VIDEO : BUKTI Client Ini Grow Profit 96.36% Dalam Masa 4 Bulan Sahaja Dengan Copytrade Bersama Cikgu Roslee | Video ini hasilkan pada 6/12/2022

** Klik button fullview dibucu kanan bawah jika anda tonton dari handphone, untuk elak nampak separuh. Ini kerana video ini dimuat naik terus dari phone screen recording tanpa edit.
.
.
whatsapp-paksu-untuk-copytrade-bersama-cikgu-roslee

REKOD PROFIT BULANAN & MINGGUAN!

(data sah sehingga tarikh artikel ini ditulis)

profit bulanan untuk copytrade bersama cikgu roslee

profit mingguan copytrade bersama cikgu roslee menjana pendapatan pasif setiap bulan

Menarik kan prestasi % PROFIT DICAPAI setelah Cikgu Roslee lakukan penambahbaikan ini? Profit boleh GROW hingga 100% dalam tempoh 4 bulan dalam keadaan risiko telahpun berjaya dikurangkan! 

Semestinya terbaik!

ANDA MINAT UNTUK MENCUBA BERSAMA COPYTRADE DENGAN CIKGU ROSLEE INI?

Boleh… Tak ada masalah

Paksu sedia bantu dan guide A to Z! Ianya mudah dan ringkas sahaja pun. Tak perlu sebarang kemahiran yang special untuk sertai dalam Copytrade ini.

Boleh bermula serendah USD100 atau dalam gandaan 100. Contohnya USD100, USD200, USD300, USD400……………… USD1k, USD2k

Setting default akaun Master adalah USD100. Setting akaun Copytrade anda nanti bergantung kepada kadar deposit yang dilakukan. Semakin besar deposit, semakin besar saiz lot entry dibuka dan semakin besarlah profit yang akan dicapai apabila satu-satu trade session ditutup!

Nota : Kadar tukaran terkini di Litefinance untuk Deposit RM5.00 dan Withdrawal RM4.80 untuk USD1 menggunakan Local Depositor!

Pendapatan Pasif Dari Rumah Setiap Bulan Dengan Copytrade

BAGAIMANA CARA KIRAAN PROFITNYA?

– Kita boleh tengok sendiri trade session kita yang berjalan kat Meta Trader 5 di handphone masing-masing. Kita boleh login ke akaun trading kita guna ID MT5 dan password kita sendiri.
– Kadar % profitnya sama, yang membezakannya adalah kadar deposit kita sahaja!

Contoh Kiraan

profit bulanan

Dari carta diatas. Kita ambil CONTOH Bulan Ogos 2022 – Profit Copytrade 24.88%

Formula : Deposit (USD) X % Profit Bulanan = Profit (USD)

– Jika kita deposit USD100 – Maka profit kita adalah USD24.88, Balance kita jadi USD124.88
– Jika kita deposit USD200 – Maka profit kita adalah USD49.76, Balance kita jadi USD249.76
– Jika kita deposit USD300 – Maka profit kita adalah USD74.64, Balance kita jadi USD374.64
.
.
– Jika kita deposit USD600 – Maka profit kita adalah USD149.28, Balance kita jadi USD749.28
.
.
– Jika kita deposit USD1k – Maka profit kita adalah USD248.80, Balance kita jadi USD1248.80

Fees Cikgu Roslee 15% dari profit dan ianya automatik sistem akan tolakkan, balance yang tertera di Meta Trader 5 adalah bersih untuk client withdraw!

auto compounding copytrade bersama cikgu roslee terbaik

AUTO COMPOUNDING JUGA BOLEH DISETKAN PADA AKAUN COPYTRADE ANDA DENGAN FEATURES BARU YANG TERDAPAT DALAM DASHBOARD “In proportion in my fund”. BAGITAHU PAKSU NANTI, IN SHAA ALLAH PAKSU BANTU URUSKAN A TO Z UNTUK ANDA!

PELUANG MENJANA INCOME PASIF 10-30% KONSISTEN SETIAP BULAN TANPA PERLU MENJUAL BARANG & TANPA PERLU MENAJA SESIAPA! REBUT PELUANG KEEMASAN INI SEGERA!

VIDEO KAJIAN KES : Bagaimana client ini yang tak tahu apa-apa tentang trading boleh berjaya grow profit 195.66% dalam 7 bulan sahaja join copytrade bersama Cikgu Roslee ini!

JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE HARI INI JUGA!
BOLEH BERMULA MINIMA USD100

PELUANG JANA INCOME PASIF 10-30% SEBULAN!

CARA UNTUK REGISTER & BERMULA?

1) Daftar Litefinance Malaysia dari link Paksu ini – KLIK SINI
– Masukkan email, cipta password, kemudian buat verify email dan no handphone anda, submit salinan gambar ic anda depan dan belakang untuk pengesahan identiti.
Verify email, no phone dan pengesahan identiti ini penting untuk mengelakkan masalah ketika ANDA melakukan withdrawal profit nanti

Cara verify – Login dashboard – Klik My Profile – Scroll kiri – Klik Menu Verification

verify akaun trading islamic litefinance

Trading Akaun ANDA Berjalan Dibawah Tetapan Ciri Islamik!

Jika ANDA tak tahu nak buat semua ini. Jangan bimbang WhatsApp Paksu 012-7092198 bagitahu. Paksu boleh bantu uruskan dari A to Z. Paksu bantu anda hingga selesai! No problem.

whatsapp-paksu-untuk-copytrade-bersama-cikgu-roslee

2. Selepas pendaftaran selesai. Paksu guide anda untuk buat deposit ke akaun trading anda sendiri. Minimum untuk follow Copytrade Cikgu Roslee ialah USD100 dan ke atas dalam gandaan 100.

3. Selepas deposit ANDA approve, Cikgu Roslee akan bantu untuk setupkan Copytrade ANDA.

4. Pantau sahaja trade ANDA berjalan di Meta Trader 5. Tak perlu ANDA buat apa-apa lagi.

5. Ada profit lebih dari nilai deposit, ANDA bolehlah buat withdrawal.

6. Join group WhatsApp Support Copytrade Bersama Cikgu Roslee!

* Kepada yang sudah akaun trading Litefinance, tak perlu mendaftar baru jika akaun anda masih aktif. WhatsApp Paksu 012-7092198 untuk Paksu guide bantu anda pindahkan IB dahulu, sebelum mula buat Copytrade dengan Cikgu Roslee ini!

Jika ada sebarang masalah atau perlukan apa-apa penjelasan boleh terus WhatsApp Paksu 012-7092198 untuk bimbingan serta bantuan. Sila klik link dibawah. Terima kasih!

whatsapp-paksu-untuk-copytrade-bersama-cikgu-roslee

Baca artikel Paksu terdahulu
(telah ditulis 7 October 2021 lalu)
mengenai 
Copytrade bersama Cikgu Roslee.
Fahami lengkap mengenai konsep Copytrade
dan testimoni-testimoni pelanggan
yang berpuashati. – KLIK SINI

Pendapatan Pasif Dari Rumah Setiap Bulan Dengan Copytrade

Anda mungkin mencari berkaitan ini….

pendapatan pasif dari rumah, bagaimana cara buat income pasif, pasif income untuk suri rumah, pendapatan pasif untuk pesara, jana pendapatan pasif dengan mudah, cara buat income pasif dari rumah, rahsia buat duit pasif dari rumah, kaedah menjana pendapatan pasif, buat passive income dari rumah, menjana pendapatan pasif untuk surirumah, buat duit extra pasif di rumah, pendapatan pasif terbaik, kaedah jana income pasif terbaik, pelaburan pasif income terbaik, pendapatan pasif risiko rendah, surirumah buat pasif income, cara jana passive income di rumah, peluang buat pendapatan pasif, idea menjana pendapatan pasif, pelaburan pasif dari rumah, copytrade untuk menjana pendapatan pasif, pendapatan pasif yang terbukti, pelaburan untuk pendapatan pasif, menjana income pasif dari rumah, peluang surirumah menjana pasif,



Untuk keterangan lanjut sila layari Pendapatan Pasif Dari Rumah



No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan