Tuesday, 6 September 2022

Muda Sertai Pakatan Harapan?

Muda Sertai Pakatan Harapan? | Parti Ikatan Demokratik Malaysia (Muda) memutuskan untuk bertanding sekurang-kurangnya di 15 kerusi Parlimen termasuk Sabah dan Sarawak pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15).

Timbalan Presidennya, Amira Aisya Abd Aziz berkata, Muda juga memberi fokus bagi mempertahankan kerusi Parlimen Muar yang disandang oleh Presidennya, Syed Saddiq Syed Syed Abdul Rahman.

BagaImanapun menurutnya, segala ketetapan adalah tertakluk kepada perbincangan bersama rakan gabungan kerjasama pada PRU15 nanti.

"Dalam situasi kedudukan Muda menyertai PRU15 adalah bersama sebuah gabungan, maka sasaran jumlah kerusi Parlimen untuk Muda adalah tidak lebih daripada 15 kerusi seluruh negara.

Muda Sertai Pakatan Harapan?

"Kita tak akan pergi lebih 15 kerusi Parlimen parti kerajaan BN dan Perikatan Nasional (PN)," katanya pada sidang media selepas Persidangan Pilihan Raya Muda di sini pada Selasa. - sinar
BERMINAT? BERIKLAN DI WEB ADDIN. SILA KLIK LINK DIBAWAH..                                                                                Iklan


panduan-lengkap-rahsia-bagaimana-jana-income-yang-lumayan-dari-rumah-guna-handphone-je-dengan-jadi-penjual-ebook 
biomineral-penawar-penyakit-dan-masalah-kesihatan-yang-mujarab-dan-semulajadipanduan-jana-pendapatan-tambahan-dengan-lumayan-dengan-perniagaan-sosial-social-e-commerce-di-platform-fingo

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan