Saturday, 29 May 2021

Khairuddin Aman Razali Akan Ambil Tindakan Undang-Undang

Khairuddin Aman Razali Akan Ambil Tindakan Undang-Undang | Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi, Khairuddin Aman Razali menafikan dia ditahan di sekatan jalan raya (SJR) Perasing pada 16 Mei lalu.

Dalam satu kenyataan, Khairuddin juga menafikan gosip berkaitan hubungannya dengan seorang selebriti wanita dan mengancam untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap pihak yang menyebarkan dakwaan berkenaan.

"Segala cerita yang disensasikan kononnya berlaku penahanan di sekatan jalan raya di Perasing termasuk gosip berkaitan hubungan dengan selebriti wanita adalah tidak benar dan berniat buruk untuk merosakkan reputasi saya.

"Tindakan undang-undang akan diambil kepada mana-mana pihak yang didapati menulis, menyiarkan atau menyebarkan cerita palsu serta tidak benar," katanya dalam kenyataan di Facebook.

Terdahulu, media melaporkan Khairuddin diperiksa ketika melalui SJR Perasing dengan memetik kenyataan pihak polis.

Khairuddin Aman Razali Akan Ambil Tindakan Undang-Undang


Ketua Polis Terengganu, Roslee Chik ketika dihubungi Malaysiakini mengesahkan perkara itu, namun berkata siasatan kini diambil alih oleh Unit Siasatan Jenayah Terkelas (USJT) Bukit Aman.

Pemangku Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Bukit Aman, Dev Kumar ketika dihubungi pula mengesahkan bahawa siasatan sedang dilakukan.

Namun, katanya pihak polis membuka kertas inkuiri terlebih dahulu bagi memastikan apakah ada kesalahan yang dilakukan Khairuddin dalam kejadian berkenaan.

Beberapa hari lalu tular mesej di media sosial yang mendakwa Khairuddin ditahan ketika melalui SJR Perasing bersama usahawan tudung yang juga bekas isteri seorang pelakon terkenal. - mkBERMINAT? BERIKLAN DI WEB ADDIN. SILA KLIK LINK DIBAWAH..                                                                                Iklan
banner-4-peluang-jana-pendapatan-pasif-buat-passive-income-bagaimana-menjana-income-pasif-secara-selamat-bersama-b4u-trades
panduan-lengkap-rahsia-bagaimana-jana-income-yang-lumayan-dari-rumah-guna-handphone-je-dengan-jadi-penjual-ebook 
biomineral-penawar-penyakit-dan-masalah-kesihatan-yang-mujarab-dan-semulajadipanduan-jana-pendapatan-tambahan-dengan-lumayan-dengan-perniagaan-sosial-social-e-commerce-di-platform-fingo
No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan