Tuesday, 6 April 2021

Nak Melabur Tapi Takut Kena Scam?


NAK MELABUR TAPI TAKUT KENA SCAM?

Banyak berlaku atau anda sendiri pernah melalui perkara seperti ini.. Company tutup, company ubah plan, company tak bayar, modal anda hangus?? Sebenarnya ada yang anda tak tau..

Paksu jelaskan kepada anda.. 

PELUANG UNTUK KITA SEMUA JANA PENDAPATAN PASIF SETIAP HARI TANPA PERLU MENAJA SESIAPA!!!

Alhamdulillah.. Izinkan Paksu memperkenalkan kpd ANDA satu platform yang tak pernah mengecewakan para pesertanya sejak 2017 lagi!! Berakhir semalam 28 Feb 2021, B4U sekali lagi mencatatkan kegemilangan dengan Total Dividen Harian Yang Dibayar Kepada Semua Peserta Untuk Bulan Feb 2021 Sebanyak 7.67%.

Syukur Alhamdulillah 🤲🤲🤲.. Bermula 1 January 2021 yang lalu telah masuk tahun yg ke-5 B4U beroperasi & terus berkongsi keuntungan dengan semua pesertanya tanpa pernah gagal. B4U terus cemerlang bergerak dengan pelbagai bidang portfolio perniagaannya di serata dunia untuk terus memberikan semua peserta PELUANG MENJANA PENDAPATAN PASIF SETIAP HARI ISNIN HINGGA JUMAAT TANPA PERLU MENAJA SESIAPA!!!

Sejarah dari track rekod lalu telah membuktikan kejayaan dan kegemilangan syarikat B4U ini dengan JUMLAH BAYARAN DIVIDEN TAHUNAN kepada semua para pesertanya sejak ianya ditubuhkan sprt yang dibawah.. 

✅ Tahun 2020 - 87.06%

✅ Tahun 2019 - 92.24%

✅ Tahun 2018 - 108.81%

✅ Tahun 2017 - 58.02%

B4U memberi peluang kepada semua menjana pendapatan pasif setiap hari menerusi program Smart Saving Plan nya. Kita boleh menyimpan atau deposit seberapa yg kita mahu bermula serendah USD50 atau RM250 sahaja untuk mula menjana pendapatan pasif setiap hari dari Isnin hingga Jumaat setiap minggu. Simpanan atau deposit anda ini boleh dikeluarkan semula bila2 masa selepas tempoh 6 bulan tanpa sebarang penalti dikenakan. 

Kita tak perlu mahir menjalankan bisnes dan trading untuk menjana keuntungan. Cukup sekadar kita membuka akaun di B4U, berkongsi modal dengan syarikat untuk kita sama-sama beroleh dividen setiap hari hasil dari keuntungan bisnes dan trading yang dijalankan syarikat! 

Syarikat yg bermula di Malaysia sejak 2017 ini, kini telah di daftarkan dan sah di 15 buah negara di dunia & mempunyai puluhan rangkaian perniagaan di hampir 30 buah negara! Ratusan ribu peserta di seluruh dunia mendapat manfaat dari perkongsian keuntungan (profit) yang diberikan syarikat! 

Hanya semudah itu sahaja!!. Usah bimbang, B4U syarikat yang kekal cemerlang sejak Sept 2017 telah terbukti BELUM PERNAH GAGAL membayar dividen sehingga ke hari ini. Alhamdulillah!! (Rujuk jadual sejarah bayaran dividen oleh B4U dibawah)

Rugi jika anda lambat merebut peluang keemasan ini. Jom kita bermula hari ini juga! Walau serendah USD50 atau RM250 dahulu. Nnt ada rezeki boleh tambah lagi. Biar sedikit-sedikit, lama-lama akan jadi bukit!! 

Deposit hari ini, sesudah approve, esok harinya dah mula terima pendapatan pasif dari Isnin hingga Jumaat setiap minggu. SECEPAT DAN SEMUDAH ITU SAHAJA!!

JANA PENDAPATAN TANPA STRESS!

Di B4U anda mampu menjana pendapatan pasif setiap hari tanpa perlu menaja sesiapa! Jika anda masih mahu menaja juga? Boleh... Anda akan menerima pula bonus2 lain dlm kategori PENDAPATAN AKTIF.

INI ADALAH PILIHAN KEPADA YANG BERMINAT MELAKUKANNYA SAHAJA! TAK MINAT TAK APA! PENDAPATAN PASIF ANDA TETAP ADA DARI ISNIN HINGGA JUMAAT!

Ayuh rebut peluang untuk sama-sama kita ubah keadaan ekonomi dan kewangan kita di masa hadapan! JOM BERMULA HARI INI JUGA!

Info lanjut di web Paksu ni ye - https://lottepi.com/platform-pelaburan-terbaik-dan-selamat-bersama-b4u-trades-investment/


Untuk tanya lanjut, WhatsApp Paksu di sini :-

https://wasap.my/60127092198/Salam+Paksu,+boleh+beri+info+lanjut+B4U


Terima kasih.


1 comment:

 1. Halo semuanya

  Nama saya Ahamad Faudzi Abd dari MALAYSIA. Saya mengalami trauma keuangan karena saya ditipu dan ditipu oleh banyak perusahaan pinjaman online dan saya pikir tidak ada hal baik yang bisa keluar dari transaksi online tetapi semua keraguan saya segera hilang dan hilang ketika teman saya pertama kali memperkenalkan saya ke perusahaan ALL GLOBAL HADIAH PINJAMAN, saya pikir itu akan tetap menjadi permainan curang yang sama, tetapi teman saya meyakinkan saya, dan saya juga melihat kesaksian orang lain, saya harus memaksakan diri untuk mengikuti semua proses, pada kejutan terbesar saya setelah memenuhi semua persyaratan, saya mendapat pinjaman RM 5.000.000 di rekening bank MUAMALAT saya Ketika saya diberitahu di telepon saya, saya tidak pernah percaya, ternyata saya bergegas ke bank untuk memastikan bahwa itu benar dan nyata, dan pinjaman itu ada di akun, saya menariknya tanpa komplikasi dan menginvestasikannya dalam bisnis saya Venture.

  Jika Anda menginginkan pinjaman hari ini untuk bisnis dan untuk memulai kehidupan, perusahaan, dan kontrak besar Anda, Silakan hubungi SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBAL di email mereka di bawah ini.
  Email ............. allglobalgrantloan@gmail.com

  Dan jika Anda menginginkan informasi yang benar dari saya, maka Anda dapat menghubungi saya di email pribadi saya (aahamadfaudziabdlatif5@gmail.com)

  Saya adalah seorang PENGEMUDI TRUK biasa, tetapi sekarang saya memiliki TRUK dan saya menjadi pemasok besar, saya jamin semua bahwa Anda akan mendapatkan pinjaman dari PERUSAHAAN yang baik ini.

  PERUSAHAAN: SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBALmail: allglobalgrantloan@gmail.com
  Telp ............. +1(301)971-4445
  e_mail .......... [aahamadfaudziabdlatif5@gmail.com]

  ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan