Wednesday, 18 November 2020

Bagaimana Cara Nak Mula Berniaga Online Jual Ebook

 


Bagaimana Untuk Kita Boleh Menjana Income RM12000 Sebulan Atau Lebih Dengan Jadi Penjual Ebook Je?

Wah sangat menarik! Di kala mana seluruh dunia terkesan akibat pandemic Covid 19 ini, termasuk kita di Malaysia ini. Tak dapat dinafikan ramai dikalangan kita yang hilang pekerjaan, perniagaan jatuh merosot, kos sara hidup juga meningkat dan lain-lain masalah menimpa akibat terkurung dek PKP serta masalah penyakit Covid 19 yang merbahaya ini. Ramai di antara kita menjadi tertekan akibat hilangnya punca pendapatan ataupun sumber pendapatan menjadi merosot, namun perbelanjaan bulanan terpaksa disediakan walau apa jua keadaan sekalipun.


Sabar! Semoga semuanya dipermudahkan. Jemput baca ini, mungkin ianya memberikan cahaya dan penyelesaian kepada masalah yang dihadapi.

Best tak? Jika income kita mencecah RM1400 sehari dengan menjual ebook sahaja!


Bagaimana caranya tu?

Rakan online Paksu, Saudara Muhammad Nasrul dari Bukit Antarabangsa, Kuala Lumpur hadir untuk memberikan penyelesaian kepada sesiapa yang berminat dan bersedia berani untuk mencuba. Ye betul, beliau tunjukkan kepada kita bagaimana untuk kita boleh menjana pendapatan RM12000 sebulan atau lebih dengan hanya menjual ebook-ebook bisnes sahaja. Beliau kongsikan AKSES KOLEKSI PERIBADI EBOOK beliau yang boleh kita manfaatkan!

Beliau telahpun kumpulkan (compile) sejumlah 260 ebook berkaitan bisnes yang merangkumi perniagaan online, marketing ilmu fb ads, pendapatan dari Youtube, Forex, saham dan lain-lain ilmu berkaitan dengan bisnes.


Tujuan beliau hanyalah sebarkan ilmu disamping menyediakan peluang dan penyelesaian kepada ramai orang yang memerlukan untuk tambahan pendapatan yang mungkin terkesan akibat pandemic Covid 19 ini.

Beliau menjualnya secara bundle kepada sesiapa yang berminat dengan harga RM100 sahaja! Pembeli diberikan hak menjual semula dengan keuntungan 100%. Terpulang kepada pembeli sama ada untuk membaca sahaja bagi menambah ilmu atau mahu menjual semula dengan harga RM10-RM30 untuk setiap ebook tersebut atau dijual secara bundle juga dengan harga RM100.

Untung dari hasil jualan tersebut adalah milik anda 100%. Menarik kan?

Bagaimana Untuk Capai Pendapatan RM12000 Atau Lebih Dengan Menjadi Penjual Ebook Ini?

Ikuti penjelasan audio dari Saudara Muhammad Nasrul bagaimana untuk mencapai misi sasaran pendapatan RM12000 sebulan!!

WAJIB DENGAR AUDIO INI JIKA ANDA MAHU MENJANA INCOME RM12000 SEBULAN!!


(Anda juga boleh hantar audio ini kepada prospek-prospek anda nanti. Ianya akan memudahkan dan meningkatkan jualan anda. PERCAYALAH!!)


Bagaimana Cara Nak Mula Berniaga Online Jual Ebook


Beliau ada melakukan kiraan mudah bagaimana cara untuk ANDA boleh menjana RM12000 sebulan dengan menjadi penjual ebook ini.

Modal ANDA – RM100 (jika tak cukup duit, beliau sarankan anda berkongsi dengan rakan)
Target jualan sehari – 4 jualan ebook untung 100% (RM100 x 4 = RM400)
Pendapatan sebulan anda – RM400 x 30 hari = RM12000

Apabila ANDA buat bayaran RM100 untuk pembelian sejumlah 260 ebook + BONUS PERCUMA AKSES 500K DATABASE GROUP WASAP!

ANDA terus akan diberikan link download ebook + BONUS PERCUMA AKSES 500K DATABASE GROUP WASAP! (Anda boleh gunakannya sebagai prospek anda nanti jika anda tak mahir cara lain)

ANDA dah boleh terus membacanya atau mahu buat $$$$ (dengan menjadi penjual ebook) atau kedua-duanya sekali!

… dan keuntungannya adalah 100% milik ANDA!

Jika ANDA ingin mendapatkannya? Atau mahu terus membaca penerangan ini…

Bank in RM100 ke akaun bank
(260 ebook + ribuan group wasap untuk lebih 500k prospek)
Maybank 551137505993
Zulkifli Bin Harun aka Paksu
012-7092198
kemudian whatsapp detail pada Paksu ye…
Link wasap – KLIK SINI


Lihatlah tajuk-tajuk ebook yang ditawarkan sangat menarik. Pendek kata jika anda membaca kesemuanya, tentu anda akan beroleh manfaat dan ilmu yang banyak. Juga jika anda offer kepada rakan-rakan atau sesiapa sahaja, pasti mereka akan berminat dengannya. Tambahan pula mereka diberikan hak untuk menjual semula ebook-ebook ini dengan keuntungan 100%.

Peluang untuk semua menjana income RM12000 sebulan atau lebih sebagai penjual ebook!

Berikut adalah tajuk-tajuk ebook yang menarik tersebut!













PDF file untuk 260 tajuk ebook, klik link dibawah!!

TAJUK² EBOOK

*** Matlamat Saudara Muhammad Nasrul melakukan kompilasi 260 ebook ini adalah untuk menyebarkan ilmu disamping menyediakan penyelesaian kepada ramai orang yang terjejas pendapatan mereka akibat pandemic Covid 19 ini. Beliau sediakan produk dan juga lebih 500k database prospek (whatsapp) untuk sama-sama boleh menjana income sekurang-kurangnya RM12000 sebulan! Kaedah ini telahpun terbukti berkesan dan boleh dilakukan oleh semua orang!




percuma-group-wasap-untuk-anda-jual-ebook-dengan-harga-rm100Kini tidak ada alasan lagi untuk anda capai pendapatan RM12000 sebulan atau lebih! Fokus, terus berusaha dan banyakkan berdoa.. In shaa Allah

Mudah sahaja konsep bisnes menjual ebook ini! Mulanya anda perlu berusaha dan dapatkan modal RM100 untuk anda membelinya dahulu.. Kemudian link ebook ini akan dihantar melalui email kepada anda!

Kemudian anda bebas untuk sama ada ingin membacanya sahaja ATAUPUN anda mahu jual satu per satu ebook tersebut dengan harga RM10 – RM30 untuk setiap ebook tersebut ATAUPUN anda mahu jualnya juga secara bundle 260 ebook tersebut dengan harga RM100!

MUDAHNYA BUAT BISNES PART TIME ATAU KERJA SAMBILAN
JUAL EBOOK INI. ANDA BELI ANDA AKAN TERIMA INI…
ANDA BOLEH BACA-BACA UNTUK DAPAT ILMU..
ANDA JUGA BOLEH JUAL SEMULA UNTUK DAPAT INCOME..
ANDA BERI INI JUGA KEPADA PELANGGAN ANDA..
MEREKA JUGA BOLEH BACA-BACA DAN JUGA
PELUANG BUAT PENDAPATAN DENGAN
100% KEUNTUNGAN!!



Anda buatlah keputusan yang terbaik untuk diri anda!

Panduan untuk menjual ada disediakan dalam Group Khas. Semua ayat jualan, copywriting, cara untuk PM, cara untuk menjawap PM, ayat-ayat menarik yang boleh anda digunakan dan lain-lain yang berkaitan semuanya disediakan. – Paksu bekalkan kepada anda setelah anda buat pembelian untuk anda copy, edit no phone dan gunakan!


ANDA boleh gunakan ayat-ayat jualan ini untuk buat jualan. Bila pelanggan anda bank in kepada anda untuk membuat pembelian.. Anda berikan link download ebook + BONUS PERCUMA kepada mereka melalui email ataupun whatsapp! Mudah kan?


Bagaimana Cara Nak Mula Berniaga Online Jual Ebook




JOM DAPATKANNYA SEKARANG JUGA!
TAK RUGI ANDA MEMBELINYA!
ILMU ANDA DAPAT!
PELUANG JANA INCOME $$$ PUN DAPAT!
LAGI BEST TU!! 500K PROSPEK PUN DAPAT FREE JER…
ANDA BOLEH GUNAKAN PROSPEK2 INI UNTUK BISNES ANDA YANG LAIN2 JUGA!!
TERBAIK & MEMANG BERBALOI LAH!!
JOM BELI SEKARANG!

Bagaimana Untuk Mendapatkan Link Download 260 Ebook + BONUS?

Bank in RM100 ke akaun bank
(260 ebook + ribuan group wasap untuk lebih 500k prospek)
Maybank 551137505993
Zulkifli Bin Harun aka Paksu
012-7092198
kemudian whatsapp detail pada Paksu ye…
Link wasap – KLIK SINI

Apa Kata Mereka?

“Alhamdulillah, berbaloi saya beli compilation ebook ni. Sangat bermanfaat buat saya kerana banyak ilmu marketing dan bisnes yang saya perolehi. Tambahan pula boleh saya buat jualan semula untuk tambah income di kala pandemic Covid 19 ini. Keuntungan kita 100% pulak tu” – Suraya, Kuantan

“Syukur pada Allah, saya ikut je step macam dikongsikan.. Saya PM kawan-kawan bagitau saya ada jual ebook2 compilation bisnes.. Lepas tu mereka boleh jual semula. Alhamdulillah, semalam saya dapat 3 jualan.. Sehingga petang ni, saya dapat 2 jualan dah.. Ada lagi 3-4 orang rakan yang berminat, tetapi belum buat bayaran. Sapa nak kasi kan gaji 2 hari dah RM500?” – Mustaq, Ampang

“Best la pakej ni.. Dah la dapat ebook dan boleh dijual semula. Pembeli juga dapat PERCUMA group-group wasap ikut tempat, lebih 500k prospek. Disamping saya jual ebook ni, saya juga boleh promote bisnes lain yang sedang saya usahakan. Terbaikkk!!” – Zubair, Melaka

“Peluang terbaik masa kini, akibat pandemic Covid 19. Tak boleh keluar rumah, kurangkan jumpa orang. Dengan RM100 je kita boleh dapat ebook yang boleh dijual semula. Memang berbaloi” – Syafika, Ipoh

“Saya suka ebook ini terutamanya part trading Forex, banyak ilmu trading saya boleh belajar” – Hafiz, Kluang

“Sy tertarik kat offer bonus PERCUMA senarai group-group wasap bisnes, ada lebih 500k prospek kat situ. Ttp sy ingat pesan Bro Nasrul, tak perlu tamak! Target sehari 4 jualan je.. Sebulan dah RM12k income kita” – Amran Majid, Melaka

Contoh Ayat-Ayat Jualan Melalui WhatsApp

Contoh 1

1 EBOOK RM0.38 SEN JEERRπŸ˜„

Assalamualaikum..

Nama saya Zulkifli Harun aka Paksu dari Johor Bahru.. Saya nak jual jumlah semuanya 260 e-book tentang business hanya RM100 SAHAJA.

Paling best e-book-e-book ini boleh dijual semula 😍 Dan keuntungan 100% milik anda πŸ˜ŠπŸ‘πŸ»

Tawaran ini Terhad untuk Hari ni sahaja.

Tuan/Puan berminat tak? Kalau berminat saya send e-book tu sekarang! πŸ˜ŠπŸ‘πŸ»

LINK WASAP

** Topik2 menarik untuk ebook2 tersebut terdapat dlm senarai pdf dibawah
** PERCUMA beribu group wasap dengan 500k prospek

Contoh 2

KORANG TRY JUAL NI

Step mudah macam mana saya buat RM400 sehari, RM2800 seminggu, RM12,000 sebulan.

Step 1

Bagi salam, PM satu-satu just tanya dah ada 260 ebook focus tentang business online? Kalau belum bagi diorang listing PDF 260 Tajuk-Tajuk ebook tu.

Step ke-2

Explain jugak, dengan listing yang diorang akan dapat nanti, diorang boleh jual semula satu persatu (RM10 × 260 ebook = RM2600) atau nak jual bundle sama jugak macam korang RM100 (260 ebook).

Step ke-3

Minta email mereka, bagi nombor account. Collect RM100 dan send kesemua e-book tersebut.

Step ke-4

Repeat balik je step daripada atas tadi.

PM sorang-sorang, tanya diorang nak tak buat side income online ni, modal sekali seumur hidup?

Tapi income berkali-kali sampai habis PKP..

TAMBAHAN:

Total yang dah beli setakat ni 35 orang. 35 × RM100 = RM3500 baru hari ke-4.

OFFER FREE GIFT:

Pembeli dapat HADIAH PERCUMA akses beribu group wasap bisnes dengan lebih 500k prospek seluruh Malaysia!

LINK WASAP

Contoh 3

KORANG PINJAM AYAT NI

Kali ni saya ajar step, macam mana saya buat RM300-RM400 sehari.
Bersamaan RM9000-RM12,000 sebulan.

Simple je.

1st Step.

Mula-mula saya akan masuk dalam salah satu Listing Group Blast Marketing. Pilih 2,3 group je dulu. Yang ni nanti saya bagi FREE lepas korang beli nanti.
(Target kita 3-4 orang je sehari. Tak perlu ramai, tak perlu tamak)

2nd Step.

Saya pun PM:

1 EBOOK RM0.38 SEN JEERR πŸ˜„

“Assalamualaikum..
Nama saya Zehra dari Cluster Sungai.. Saya nak jual jumlah semuanya 260 e-book focus tentang business hanya RM100 SAHAJA.

Paling best e-book-e-book ini boleh dijual semula 😍 Dan keuntungan 100% milik anda πŸ˜ŠπŸ‘πŸ»”

Tawaran ini Terhad untuk Hari ni sahaja.

“Tuan/Puan berminat tak? Kalau berminat saya send e-book tu sekarang? ” πŸ˜ŠπŸ‘πŸ»

LINK WASAP

***Tambahan, saya sertakan sekali PDF Tajuk-Tajuk Ebook yang ada pada saya.

3rd Step.

Bila ada orang berminat, saya akan minta mereka berikan email mereka,

Dan selepas itu saya akan berikan account bank saya untuk mereka transfer RM100.

4th Step

Selepas mereka transfer pada saya RM100, saya emailkan atau forward email Listing Ebook For Sale tu, saya berikan mereka sekali Listing Group Blast Marketing.

Supaya mereka juga akan berjaya seperti saya ulang sahaja step di atas.

5th Step

Setelah capai target lebih RM300-RM400 sehari, saya ulang kembali step pertama sehingga kembali semula Step ke-5 ini.

Bagi saya kita tak perlu tamak, sehari target nak 3,4 orang je.

Jadi saya ulang step tanpa stress.

Sebab capai target saya.

Jika lebih, wajib sujud syukur. Sebab untuk sales 3-4 orang sehari je consistant saya dah dapat:

Income RM9K-RM12K sebulan. Jadilah kan? Buat apa tamak, buat apa nak sombong?

Nak cuba? Klik link bawah ni:
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
LINK WASAP

Bagaimana Untuk Mendapatkan Link Download 260 Ebook + BONUS?

Bank in RM100 ke akaun bank
(260 ebook + ribuan group wasap untuk lebih 500k prospek)
Maybank 551137505993
Zulkifli Bin Harun aka Paksu
012-7092198
kemudian whatsapp detail pada Paksu ye…
Link wasap – KLIK SINI

Anda mungkin mencari info mengenai perkara ini..

jual ebook di shopee, jual ebook online, jual ebook murah, jual ebook shopee, buat duit online , buat duit dari rumah , buat duit tanpa modal, buat duit dari rumah tanpa modal, buat duit dari rumah 2020 2021, cara buat duit online, buat duit dengan handphone, jana pendapatan tambahan, jana pendapatan di rumah, jana duit dari rumah, jana duit online, jana duit part time, jana income dari rumah, jana pendapatan dari rumah tanpa modal,

jana pendapatan sampingan, cara jana pendapatan online, jana income dari rumah, jana income online , jana income tanpa modal, jana income part time, bisnes jual ebook, jana income sampingan, side income dari rumah, side income untuk suri rumah, kerja part time di rumah, kerja sambilan di rumah, kerja sambilan di rumah tanpa modal besar, jana income sampingan, kerja sambilan johor, kerja sambilan melaka, kerja sambilan negeri sembilan, kerja sambilan selangor, kerja sambilan kuala lumpur, kerja sambilan perak, kerja sambilan pulau pinang,

kerja sambilan kedah, kerja sambilan perlis, kerja sambilan kelantan , kerja sambilan terengganu, kerja sambilan pahang, kerja sambilan putrajaya, kerja sambilan sabah, kerja sambilan sarawak, kerja sambilan labuan, kerja part time johor, kerja part time melaka, kerja part time negeri sembilan, kerja part time selangor, kerja part time kuala lumpur, kerja part time perak, kerja part time pulau pinang, kerja part time kedah, kerja part time perlis, kerja part time kelantan, kerja part time terengganu, kerja part time pahang, kerja part time putrajaya, kerja part time sabah,

kerja part time sarawak, kerja part time labuan, bisnes part time, bisnes dari rumah, bisnes online, bisnes online dari rumah, bisnes part time di rumah, bisnes part time tanpa modal, bisnes part time terbaik, bisnes part time mudah, bisnes part time untuk pelajar,









Untuk keterangan lanjut sila klik Bagaimana Cara Nak Mula Berniaga Online Jual Ebook



No comments:

Post a comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan