Wednesday, 21 October 2020

Khairuddin At Takiri Terlepas Dakwaan Langgar Kuarantin

Khairuddin At Takiri Terlepas Dakwaan Langgar Kuarantin | Pejabat Peguam Negara (AGC) memutuskan untuk tidak mengambil tindakan terhadap Menteri Perladangan Perusahaan dan Komoditi Khairuddin Aman Razali berhubung tindakan melanggar kuarantin wajib Covid-19.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Bukit Aman Huzir Mohamed, berkata kertas siasatan telah dirujuk kepada peguam negara dan arahan adalah untuk tiada tindakan lanjut (NFA).

"Kertas siasatan telah rujuk ke pejabat peguam negara dan arahan untuk kes ini no further action..NFA atas alasan menteri tak diserahkan dengan borang 14 B di bawah seksyen 15 (1) akta 342 bagi tujuan menjalani perintah kuarantin.

Khairuddin At Takiri Terlepas Dakwaan Langgar Kuarantin


"Berdasarkan keterangan tersebut, maka AGC memutuskan untuk tidak mengemukakan sebarang pertuduhan memandangkan tiada keterangan kukuh bagi mengasaskan pertuduhan," katanya dalam sidang media di Bukit Aman, hari ini. - mkBERIKLAN DI WEB ADDIN. SILA WASSAP DI LINK..Iklan
panduan-lengkap-rahsia-bagaimana-jana-income-yang-lumayan-dari-rumah-guna-handphone-je-dengan-jadi-penjual-ebook 
biomineral-penawar-penyakit-dan-masalah-kesihatan-yang-mujarab-dan-semulajadipanduan-jana-pendapatan-tambahan-dengan-lumayan-dengan-perniagaan-sosial-social-e-commerce-di-platform-fingo

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan