Wednesday, 12 August 2020

BERSATU Bakal Lumpuh Dengan Berita Ini?

BERSATU Bakal Lumpuh Dengan Berita Ini? | Seramai 16 daripada 23 ahli jawatankuasa (AJK) Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) Bahagian Alor Setar mengumumkan peletakan jawatan masing-masing dan keluar parti berkuat kuasa serta-merta.

Perkara itu dinyatakan Ketua Bahagiannya, Datuk Mohamad Nuhairi Rahmat yang turut meletak jawatan pada sidang media di Alor Setar hari ini.

Beliau mendakwa 17 daripada 22 ketua cawangan parti itu daripada Bersatu Bahagian Alor Setar mengambil keputusan yang sama.

Mohamad Nuhairi juga mendakwa lebih 900 ahli parti di Bahagian Alor Setar telah menghantar surat untuk keluar parti setakat malam ini.

BERSATU Bakal Lumpuh Dengan Berita Ini?


"Meskipun ada 3,000 ahli (di Bahagian Alor Setar) tetapi hanya sebahagian sahaja yang aktif… selepas ini, akan ada lagi yang keluar parti.

“Setakat malam ini, yang kami dah terima surat mereka nak keluar parti ini lebih 900 ahli," katanya. - bernama

Berminat beriklan di web Addin?
Klik link di bawah:-


Iklan
biomineral-penawar-penyakit-dan-masalah-kesihatan-yang-mujarab-dan-semulajadipanduan-jana-pendapatan-tambahan-dengan-lumayan-dengan-perniagaan-sosial-social-e-commerce-di-platform-fingo

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan