Friday, 14 February 2020

Pening Kepala Tulis Headline Power? Ini Penyelesaiannya!

headline iklan pening kepala menulisnya

Dah penat tulis artikel cantik, tapi rasa tak sedap baca, rasa takda uuuum, rasa tak mengancam. Jangan salahkan artikel, tapi mungkin tak pandai tulis headline power.

Nak Tulis Headline Power Memang Pening Kepala

Nak tulis headline power memang memeningkan kepala. Jalan senang selalu search Google, tengok contoh macam mana orang tulis headline power. Tapi kalau semua guna headline yang sama tentu dah tak power pula…
Kenapa nak kan sangat headline power? Ikut kajian pakar penulisan, anda ada lima saat untuk orang baca tulisan anda. Jadi tentu orang akan baca tajuk iklan dulu sebelum baca isi kandungan.
Jadi takda makna tulisan menjela kebaikan produk tapi orang tak baca. Betul tak?
Jika anda buat bisnes online, tentulah akan kepala pening bila takda sale – ia mungkin berpunca dari ayat iklan tidak menarik atau headline tidak cukup power, tidak cukup mantap.
Anda tentu teruja jika orang baca iklan hingga habis!
Masa itu emas, setiap saat adalah duit. Ada usahawan sanggup mengeluarkan beratus ringgit upah copywriter tolong tuliskan headline power atau ayat promosi produk. Tapi itu pun belum tentu anda rasa puas hati.

Contoh Headline Sudah Ada, Tak Perlu Pening Kepala

Headline atau Tajuk Penting Bagi Menarik Minat Terus Membaca
Dalam dunia ini tidak semua manusia pakar dalam semua bidang. Tapi Allah menjadikan manusia ada yang pakar dalam sesuatu bidang dan kita memerlukan kepakaran mereka.
Kini anda tidak perlu pening kepala nak tulis headline atau atau tajuk iklan.
Malah, anda tidak perlu pening kepala cara membuat ayat jualan atau ayat iklan yang panjang kerana ada copywriter yang sangguh mencurahkan ilmunya.
Jika anda buka seorang profesional dalam penulisan, anda tak perlu buang duit dan buang masa upah copywriter minta tuliskan tajuk atau ayat iklan dan ayat jualan.
Anda boleh mendapat banyak contoh headline iklan untuk tulisan anda. Anda boleh mendapat maklumat lebih di sini:

Anda boleh dapatkan bonos 18 Skrip Headline apabila mendapat set lengkap belajar ilmu copywriting


No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan