Sunday, 16 February 2020

Ketahuilah Daun Ketumpang Air dan Rerama Hijau Boleh Kurangkan Sakit Lutut Sendi

Adakah anda tahu pokok Ketumpang Air didapati tumbuh meliar dan telah digunakan secara tradisi bagi mengubat penyakit sendi, sakit lutut dan sebagainya?

Pokok Ketumpang Air dan Rerama Hijau – Sumber Herba Yang Berpotensi Masih Belum Diterokai SepenuhnyaKetumpang Air juga dikenali sebagai Sireh Cina di makan dan diminum air rebusannya bagi membantu dalam menghilangkan sakit sendi, sakit otot, gout dan kencing manis.

Pokok Rerama Hijau


pokok rerama hijau adalah bahan asli yang mampu merawat penyakit sendi dan otot
Pokok Rerama Hijau
Pokok Rerama Hijau juga tumbuh meliar mempunyai rahsia dalam merawat penyakit secara tradisional. Daun ini bukan sahaja sebagai makanan tetapi daun yang kaya dengan antiosidan sangat sesuai bagi merawat sakit sendi, kencing manis dan gout.

Hasil Penyelidikan Terhadap Ketumpang Air dan Rerama Hijau


Video mengenai khasiat daun ketumpang air dan rerama hijau dalam mengubat sakit lutut dan sakit sendi. Video juga menerangkan penghasilan krim Doxtecream.

Tidak sia-sia hasil kerjasama penyelidikan antar syarikat tempatan dan sebuah universiti terhadap pokok Ketumpang Air dan pokok Rerama hijau yang hidup terbiar, rupanya menyimpan rahsia dalam bidang perubatan.
Video di atas menceritakan segala-galanya.
Daun Ketumpang Air berupaya menyembuh atau mengurangkan sakit otot dan sakit lutut terutama orang perempuan yang berumur 40 tahun ke atas.

Pengkomersialan Daun Ketumpang Air dan Rerama Hijau

Sebuah syarikat tempatan Emzi Holdings Sdn Bhd telah berjaya mengkomersialkan bahan daun Ketumpang Air dan daun Rerama Hijau menjadi bahan perubatan tradisional.
Daun Rerama Hijau kaya dengan bahan anti oksijan mempunyai keistimewaan yang dapat membantu mempercepatkan pengurangan sakit lutut dan sendi.

Memperkenalkan Krim Sapuan Doxtecream

Doxtecream ialah produk sapuan yang mengandungi gel hybrid yang bertindak sebagai agen bagi membawa ekstrak daun Ketumpang Air dan daun Rerama Hijau dan menyerap terus ke dalam kulit.
Kesan kelegaan sakit sendi dan otot dapat dirasai seawal 3-5 hari bergantung kepada tahap kesakitan dan lamanya mengidap.
Bahan minyak kelapa dan methol ada terdapat dalam Doxtecream bagi sebagai agen anti-fungi dan memberi rasa dingin, selesa dan sedap pada kulit.

Cara Mendapatkan Krim Doxtecream


Doxtecream dibuat dari ekstrak daun ketumpang air dan rerama hijau yang telah dikomersiakan.
Krim Doxtecream bagi mengurangkan sakit sendi dan otot. Doxtecream mengandungi ekztrak daun ketumpang air dan rerama hijau.
Mereka yang berminat bagi mengetahui dan mahu mendapatkan krim Doxtecream sila layari pautan berikut:

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan