Tuesday, 19 November 2019

Live Streaming Malaysia vs Indonesia

Live Streaming Malaysia vs Indonesia | Nampaknya Stadium Nasional Bukit Jalil bakal bergegar dengan ngauman ‘Ekor’ Harimau Malaya pada hari Selasa nanti.

Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) telah mengumumkan bahawa sebanyak 74,038 keping tiket bagi perlawanan di antara Malaysia menentang Indonesia sudah habis terjual pada hari ini. 

Kesemua tiket itu adalah hasil pembelian secara atas talian di laman web Ticket Hotline dan melihat kepada keadaan semasa, tidak mustahil untuk kesemua tiket bagi perlawanan Kelayakan Piala Dunia 2022/Piala Asia 2023 itu habis terjual sebelum hari perlawanan.

Ini adalah satu perkara yang bakal memberi motivasi tambahan kepada skuad negara terutamanya selepas kejayaan menumbangkan Thailand dalam perlawanan pada hari Khamis yang lalu.

Namun begitu, ada juga beberapa penyokong yang membuat aduan mengenai sikap beberapa pihak yang enggan mengikut tempat duduk bernombor yang telah diberikan ketika membuat pembelian.


Live Streaming Malaysia vs Indonesia


Menurut mereka, ini membuatkan keadaan menjadi sukar kerana penyokong yang sepatutnya duduk di tempat berkenaan kehilangan tempat duduk mereka.

Selain itu, FAM juga telah membuat permohonan supaya khidmat sistem pengangkutan aliran ringan (LRT) dilanjutkan tempoh perkhidmatan bagi perlawanan itu, bagi memudahkan penyokong untuk pulang ke rumah.

Anak buah Tan Cheng Hoe pastinya mahu memberikan yang terbaik bagi memungut mata maksimum dalam perlawanan berdepan Indonesia nanti.

Melihat kepada reaksi penyokong di media sosial, rata-rata memang tidak sabar untuk memenuhi stadium pada hari Selasa nanti, terutamanya berdepan Indonesia yang merupakan ‘Derby Nusantara’ episod dua selepas Harimau Malaya berjaya menumbangkan Garuda di Gelora Bung Karno.

Live Streaming Malaysia vs Indonesia


Perlawanan malam ini:

PERLAWANAN DIANTARA : MALAYSIA VS INDONESIA
MASA : 8 PM (WAKTU MALAYSIA)
TARIKH: 19 NOVEMBER 2019 (SELASA)

Untuk menonton live streaming sila klik ini:Info:

*Klik LINK live streaming disediakan di atas untuk tontonan secara online!👆
Berminat beriklan di web Addin?Jika berminat sila send ke 


Iklan
biomineral-penawar-penyakit-dan-masalah-kesihatan-yang-mujarab-dan-semulajadi
cara-menjana-pendapatan-tambahan-yang-lumayan-setiap-hari-dengan-bisnes-fingo-buat-bisnis-fingo-jana-income-part-time

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan