Monday, 11 November 2019

Ke SRC International : Najib Diarah Bela Diri?

Ke SRC International : Najib Diarah Bela Diri? | Najib Razak akan mengetahui nasibnya hari ini - sama ada perlu membela diri atau bebas - berhubung tuduhan salah guna kuasa, pecah amanah dan pengubahan wang haram membabitkan dana RM42 juta milik SRC International Sdn Bhd (SRC).

Untuk mengetahui kedudukannya, bekas perdana menteri itu perlu menunggu keputusan dibacakan hakim Mohd Nazlan Mohd Ghazali, pagi ini.

Hakim Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur itu akan membuat ketetapan sama ada pihak pendakwaan berjaya mewujudkan prima facie atau sebaliknya dan menentukan hala tuju kes berkenaan.


Ke SRC International : Najib Diarah Bela Diri?


Pihak pembelaan selesai menggulung penghujahan mereka pada 27 Ogos lalu dan jika Najib diarah membela diri, beliau dan pasukan pembelaannya akan mula menghadiri pendengaran mulai 3 Dis nanti.

Seramai 57 saksi dipanggil memberi keterangan sepanjang kes itu berlangsung sebelum ini.
Berminat beriklan di web Addin?Jika berminat sila send ke 


Iklan
biomineral-penawar-penyakit-dan-masalah-kesihatan-yang-mujarab-dan-semulajadi

2 comments:

  1. Ayuh Bossku,sudah tiba masanya untuk membuktikan yang 1 dunia buat fitnah.Kalau berjaya,kaulah lejen sepanjang zaman.

    ReplyDelete
  2. assalam tuan maaf mengganggu, mohon senaraikan blog saya dlm senarai blog list tuan terima kasih
    https://orangmuo.blogspot.com/

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan