Thursday, 10 October 2019

Strategi Marketing Dan Closing

Strategi Marketing Dan Closing
Saya nak BONGKARKAN kepada anda..

"...Strategi buat jualan 6 angka tanpa fbads..."

"...Idea anda akan melimpah ruah dengan ada nya Panduan XX ini..."

Baiklah. . Jom kita berkenalan dulu ya. .


Nama saya Ismail Nazaruddin. Saya dah berpengalaman dalam Internet Marketing sejak 2012 lagi. Sepanjang 7 tahun saya berkecimpung dalam dunia bisnes online ni, dah banyak strategi dan teknik yang saya explore untuk membantu kita sebagai usahawan online ni untuk buat jualan dan jana pendapatan melalui Online.

Gambar sebelah ni diambil sewaktu di Majlis Award masa awal bisnes dulu. Okay dipendekkan cerita, saya mula mengajar dan berkongsi ilmu  bisnes online bermula dari tahun 2017 dan dari situ ramai mula kenal dengan nama Cikgu Mael. Bila mula mengajar, saya lebih banyak explore teknik dan strategi yang tidak memerlukan kos  yang tinggi. Ini disebabkan ramai student kelas saya masih baru bermula dan ada juga yang belum bersedia untuk menggunakan platform yang berbayar seperti fbads. Ada juga yang mengeluh disebabkan kos fbads agak tinggi.

Strategi Marketing Dan Closing


Alhamdulillah dari situ saya temukan bermacam strategi dan teknik untuk buat jualan melalui online dan 100% FREE . Tanpa ada keluarkan kos seperti fbads dan sewaktu dengannya. Paling saya tak sangka, ada di kalangan student saya mampu buat jualan hingga RM100,000 bahkan ada yang mencecah RM500,000 tanpa sebarang kos ads ! SAYA TERUJA. Sekarang ni giliran anda pula untuk cuba praktiskan teknik teknik ni untuk naikkan jualan bisnes anda lebih Luar Biasa.

Memperkenalkan....
EBOOK 77 STRATEGI MARKETING & CLOSING


Antara Kandungan Utama dalam Ebook ini adalah:

1. Strategi marketing menggunakan FB
2. Strategi marketing menggunakan Instagram
3. Strategi marketing menggunakan Whatsapp
4. Strategi marketing menggunakan Telegram
5. Strategi marketing menggunakan Wechat
6. Strategi marketing menggunakan Tiktok
7. Strategi marketing melalui Offline
8. Strategi closing menggunakan whatsapp
9. Strategi closing menggunakan group telegram
10. Strategi closing menggunakan messenger bot
11. Strategi closing menggunakan pm manual fb
12. Strategi closing menggunakan channel telegram
13. Strategi follow up sampai customer beli
14. Strategi closing secara offline

Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

Strategi Marketing Dan Closing


1. Anda yang buat bisnes online tapi jualan suam kuku
2. Anda yang nak tambah idea marketing dan closing
3. Anda yang stuck dan buntu tak tahu cara buat jualan
4. Anda yang nak mula bisnes tapi belum ada ilmu
5. Anda yang rajin berusaha untuk berjaya dalam bisnes
6. Anda yang ada impian nak buat jualan 5-6 angka.
NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! 
Bahasa pun senang faham dan simple sahaja.

Siapa yang TAK SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Orang yang Malas nak 'take action'.
2. Orang yang nak kaya cepat tanpa usaha lebih.
3. Orang yang berharap goyang kaki dapat duit semata-mata.
4. Orang yang dah buat sales ratusan ribu setiap bulan
5. Orang yang tak boleh sabar dalam berbisnes.

p/s: Yang dah rasa dia dah power marketing & closing, tak perlu la nak beli ebook ni ya.




BERAPAKAH HARGA EBOOK PANDUAN INI?

HARGA ASAL EBOOK INI IALAH: 
RM197.

Namun, 
.
.
.
SEKARANG,

TENGAH HARGA OFFER
 >>> RM49 SAHAJA <<<DAH SOLD OUT 17/9/2019

SEKARANG HARGA DAH JADI
RM99 SAHAJA.

FLASH SALES!!

TERHAD UNTUK 200 UNIT
RM59 SAHAJA SOLD OUT
RM69 SAHAJA! LAST CALL
.
Saya tak kisah kalau anda tak grab sekarang..
Tapi saya nak minta maaf awal-awal sekiranya harga RM69 sold out dan HARGA DINAIKKAN JADI RM99..

===================

Untuk jadikan panduan ini lebih berbaloi-baloi untuk anda, saya akan bagi 1 Bonus Special berikut :




EBOOK PANDUAN SISTEM EJEN YANG BERNILAI RM197 SECARA PERCUMA !

Bayangkan anda dah tahu buat marketing. Anda dah kuasai strategi closing ditambah dengan ebook panduan sistem ejen ni anda boleh dapat ejen yang ramai. Jualan bisnes anda pasti sangat luar biasa!!

Strategi Marketing Dan Closing


AMACAM?
Mesti anda rasa berbaloi-baloi sangat dengan BONUS best ni kan?
Percayalah, bila anda buat bisnes dengan ilmu yang kurang pastinya susah untuk anda naikkan jualan bisnes anda. Anda akan terkapai kapai cari strategi dan kadang anda akan rasa "nak buat iklan kat mana ya?" dan maybe anda akan tanya diri anda "aduh macam mana nak close customer ni susahnya" . Jadi cadangan saya, anda grab lah segera peluang keemasan ini. Jangan tunggu sehingga harga naik!

(Selepas anda isi butiran dan Klik 'Hantar', anda akan terus ke Online Payment Gateway Billplz untuk buat pembayaran. Pembayaran secara manual tidak dibenarkan) 




BUAT TEMPAHAN SEGERA YA..
JANGAN BERTANGGUH LAGI.. KALAU TAK, ANDA AKAN TERLEPAS HARGA PROMO!!

UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA LAYARI  https://cikgumael.onpay.my/order/form/77smnc/rahaman





4 comments:

  1. This post is genuinely a pleasant one it helps
    new the web visitors, who are wishing in favor of blogging.

    ReplyDelete
  2. Terrific work! This is the kind of info that are
    meant to be shared around the web. Shame on the seek
    engines for no longer positioning this submit higher!
    Come on over and consult with my web site . Thanks =)

    ReplyDelete
  3. Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon every day.
    It's always exciting to read articles from other writers and use a little something from other sites.

    ReplyDelete
  4. Today, while I was at work, my sister stole my iphone and tested
    to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My
    iPad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan