Tuesday, 8 October 2019

Punca Datuk Seri Salleh Said Keruak Sertai PKR?

Punca Datuk Seri Salleh Said Keruak Sertai PKR?|Pengarah Komunikasi Parti Keadilan Rakyat (PKR), Fahmi Fadzil mengesahkan sudah menerima permohonan keanggotaan Datuk Seri Salleh Said Keruak secara dalam talian.

Fahmi dalam satu kenyataan hari ini, berkata, Biro Politik PKR akan membincang dan mempertimbangkan permohonan bekas Menteri Komunikasi dan Multimedia itu pada mesyuarat yang akan datang.

“Mengenai permohonan keanggotaan Datuk Seri Salleh Said Keruak, saya ambil maklum laporan media yang mengatakan beliau sudah membuat permohonan keanggotaan parti.

“Berdasarkan rekod, saya difahamkan parti memang ada terima permohonan keanggotaan daripada beliau secara dalam talian (online).


Punca Datuk Seri Salleh Said Keruak Sertai PKR?


“Bagaimanapun, Biro Politik Keadilan (PKR) akan membincangkan dan memberi pertimbangan kepada perkara ini pada mesyuarat akan datang ” katanya. – bernamaBerminat beriklan di web Addin?Jika berminat sila send ke 


Iklan

biomineral-penawar-penyakit-dan-masalah-kesihatan-yang-mujarab-dan-semulajadi

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan