Tuesday, 24 September 2019

Khaled Nordin Dijangka Calon BN PRK Tanjung Piai


Datuk Mohamed Khaled Nordin adalah antara nama popular yang disebut-sebut akan menjadi calon Barisan Nasional untuk PRK Tanjung Piai.

Penyokong Datuk Mohamed Khaled Nordin percaya karisma dan pengalaman bekas Menteri Besar Johor itu akan menjadi peluang besar kepada kem pembangkang yang baru melancarkan Penyatuan Ummah.

BN bersungguh-sungguh dalam usaha merampas kembali Tanjung Piai daripada Pakatan Harapan. Tangjung Piai merupakan kerusi tradisi MCA. Dikatakan calon PRU14 lepas MCA masih mahu bertanding di situ. Mungkin akan berlaku pertembungan antara Umno dan MCA.

Berminat beriklan di web Addin?Jika berminat sila send ke 


Iklan
Image
Image
Image
biomineral-penawar-penyakit-dan-masalah-kesihatan-yang-mujarab-dan-semulajadi1 comment:

  1. Non muslim sedar bahawa kempen BMF yang dianjurkan oleh UMPAS adalah kempen untuk menghukum mereka kerana mengundi DAP dan PH. Mereka sedar dan mereka ingat. Jangan ingat mereka bodoh dan alpa. Mereka sedar apa niat dan maksud penyatuan UMPAS ni! Islam tidak menganjurkan umat islam menganiaya dan zalim kepada non muslim sebab mereka tidak sependapat dengan umat islam. Kaedah khianat ala2 yahudi tu ditolak oleh Islam.

    Sesungguhnya golongan yang menyakiti jirannya dari kalangan non muslim BUKAN dari golongan Rasulullah SAW! Ini hadis! Beringat2lah kerana kemepen politik jahat kamu ini telah menzalimi dan menganiaya ramai orang2 non muslim serta orang islam sendiri. Jangan nanti menyesal di Telaga Kausar bila Rasulullah SAW sendiri berpaling dan tak mengaku kamu sebagai umat! Berfikir sebelum bertindak dan jangan disebabkan keghairah kamu untuk islam, membuatkan kamu melakukan kemungkaran atas sebab kejahilan kamu!

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan