Friday, 9 August 2019

Aliff Syukri Kongsi Rahsia Mudah Jadi Kaya Raya


Siapa yang tak kenal dengan usahawan dan jutawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri. Dah ramai yang tahu banglo mewah baru milik Aliff Syukri bernilai RM20 juta. Wow...

Lihat saja kereta yang dipandu oleh jutawan Aliff Syukri memang mewah giler. Lepas tu penampilannya dari atas sampai bawah semuanya berjenama dunia.

Umum mengetahui, Aliff Syukri memulakan perniagaannya dari bawah dan melalui detik kesusahan dan kesengsaraan sebelum bergelar jutawan.

Baru-baru ini, beliau sendiri kongsikan tips menjana dan memperlipatkan ganda duit dan pendapatan.

1. Jangan beli kereta dulu, beli rumah


Aliff Syukri berkongsi rahsia bagaimana beliau menjadi kaya raya.

Seboleh-bolehnya Aliff Syukri mengesyorkan jangan beli kereta dahulu. Beli aset seperti rumah atau tanah dahulu. Ini kerana nilai kereta jatuh pada setiap masa. Tidak seperti rumah atau tanah yang harganya terus meningkat. 

2. Elakkan berhutang


Aliff Syukri berkongsi rahsia bagaimana beliau menjadi kaya raya.

Bila berhutang, paling sakit kena bayar faedah pinjaman sebelum mula bayar pokok bagi pinjaman perumaha. Paling mustahak jangan pinjam wang daripada pinjaman wang tidak berlesen, atau orang panggil pinjaman Along.

3. Menyimpan di ASB


Aliff Syukri berkongsi rahsia bagaimana beliau menjadi kaya raya.

Hujung tahun lalu, Aliff sendiri kongsikan bahawa beliau juga menyimpan di ASB untuk melipat gandakan simpanan yang dimiliki. Semua tahu, ASB antara simpanan paling selamat dan berbaloi.

4. Berbelanja untuk sesuatu yang menguntungkan


Aliff Syukri berkongsi rahsia bagaimana beliau menjadi kaya raya.


Jika anda jenis yang suka berbelanja, pastikan anda habiskan duit untuk sesuatu yang menguntungkan seperti emas dan perak. Atau anda boleh beli rumah untuk disewakan untuk mendapat pendapatan bulanan.

5. Perlu rajin cari duit tambahan


Aliff Syukri berkongsi rahsia bagaimana beliau menjadi kaya raya.

Umum mengetahui, Datuk Aliff Syukri mula berniaga sejak di usia muda. Macam-macam kerja yang dilakukan untuk mencari duit tambahan. Tengok sekarang, walaupun dah kaya tetap sibuk untuk menggandakan lagi pandapatan beliau.

Buku Terbaru Dato Aliff Syukri 'Zero To Hero'- Best Seller!


Aliff Syukri berkongsi rahsia bagaimana beliau menjadi kaya raya. Beliau bongkarkan rahsia kejayaan dalam bukunya zero to hero


Dato Aliff telah membongkar rahsia kejayaan menjadi jutawan dan melahirkan 10 lagi jutawan. Anda tentu nak tahu apa yang dikongsikan dan kemudian digunakan bagi memajukan perniagaan anda. 

Klik sini untuk penerangan lanjut: Ebook Dato Aliff Syukri Zero to Hero
No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan