Friday, 24 May 2019

Penapis Air Cuckoo Icon Top

Penapis Air Cuckoo Icon Top | Cuckoo Water Purifier Icon Top | Water Filter Cuckoo Icon Top Model

Penapis air Cuckoo Icon Top merupakan model mesin penapis air yang boleh diletak di table top dapur rumah anda dengan persembahan yang anggun dan bergaya. Ianya merupakan model yang mengetengahkan revolusi air masuk dan keluar yang mampu membersihkan tiub dan mesin secara sendirinya. Hal ini akan memastikan pengguna sentiasa mendapat air yang bersih dan berkhasiat untuk kesihatan semua. Penapis air Cuckoo Icon Top merupakan mesin penapis air yang pintar di dunia yang seumpamanya di Malaysia.

Berapakah Harga Penapis Air Cuckoo Icon Top Ini?

Outright (Belian Tunai) – RM4200
Rental (Sewa Beli) – RM113.21/sebulan *bergantung kepada jumlah bulanan yang dipilih pelanggan

Apakah Kelebihan, Kebaikan Serta Ciri-Ciri Hebat Penapis Air Cuckoo Icon Top Ini?

1. Sistem Steril Elektrosis Air Masuk & Keluar yang pertama di dunia.
2. Panel sentuh dengan mode lampu.
3. Penderia tenaga menggunakan mata.
4. Model yang terkini dan diselaraskan.
5. Dilengkapi dengan fungsi keselamatan kanak-kanak.
6. Mesin yang boleh berbahasa (English, Melayu & Cina)
7. 13 jenis suhu air yang boleh laras
cara register cuckoo online register agen cuckoo daftar ahli cuckoo online pasang penapis air cuckoo icon top
Anda nak order Penapis Air Cuckoo Icon Top ini secara online boleh KLIK SINI
KLIK Menu SHOP NOW >> Pilih Kategori WATER PURIFIER >> Pilih Model Penapis Air Cuckoo Icon Top >> Pilih Samaada Rental ATAU Outright >> Pilih Jumlah Bulanan >> Lengkapkan Borang Sehingga Sampai Ke Laman Bayaran >> Selesaikan Bayaran >> Pilih Tarikh Untuk Pemasangan! MUDAH KAN?
ATAU ANDA MAHU BERKOMUNIKASI DENGAN PAKSU? KLIK LINK BANNER DIBAWAH INI YE..
beli daftar register semua produk cuckoo secara online guna cuckoo e brandstore untuk proses yang pantas dan cepat penapis air cuckoo deluxe
Zulkifli Bin Harun
Paksu Cuckoo
Natural Executive Cuckoo Malaysia
NE054685
Agen Cuckoo Seluruh Malaysia
012-7092198
pasang penapis air cuckoo icon top dengan spesifikasi dan review penapis air yang terbaik di malaysia bagaimana atau macam mana nak jadi agen cuckoo

IKLAN

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store
IKLAN – Jika ANDA Nak Tahu Mengenai Part Time Sebagai Agen Cuckoo Di Seluruh Malaysia?. Income Boleh Cecah RM1000 – RM3000 Sebulan Dengan Buat Part Time Agen Cuckoo!!. Bantuan, Bimbingan Serta Copywriting Akan Diberikan & IANYA ADALAH PERCUMA Sahaja – KLIK SINI
madu-kelulut-asli-dhati

Spesifikasi (Spec) Review Mesin Penapis Air Cuckoo Icon Top Adalah Seperti Gambar Dibawah Ini.

beli penapis air cuckoo icon top cuckoo water purifier icon top beli secara online penapis air terbaik di malaysia cuckoo vs coway mana yang terbaik water filter terbaik di malaysia icon top the best water filter in malaysia

Apakah Kelebihan Penapis Air Cuckoo Icon Top Ini?

1.  TEKNOLOGI PENAPIS AIR – NANO POSITIVE
cuckoo nano positive filter kelebihan kebaikan penapis air cuckoo penapis air terbaik di malaysia air bermineral dan beralkali air yang sihat penapis air cuckoo icon top cuckoo water purifier icon top water filter cuckoo icon top
Penapis air Cuckoo menggunakan teknologi Nano Positive Filtration System yang mana ianya adalah merupakan penapis air yang berteknologi tinggi. Kelebihan penapis air Cuckoo yang menggunakan teknologi Nano Positive ini adalah dapat menapis segala kekotoran dan bakteria yang terdapat di dalam punca air. Bahan-bahan yang dapat ditapis oleh penapis air Cuckoo yang menggunakan teknologi Nano Positive ini termasuklah heavy metal (logam berat), karat, pasir, habuk, zarah, bakteria berbahaya, kulat, alga dan lain-lain kekotoran.
2. MENGHASILKAN AIR MINERAL DAN ALKALI LEMBUT (MILD ALKALINE)
minum air bermineral dan beralkali ringan air yang sihat untuk kesihatan kita seisi keluarga sifat air yang sama seperti air zam-zam air yang terbaik di dunia
Kelebihan penapis air Cuckoo yang hebat ialah ianya mampu mengekalkan zat mineral yang baik untuk tubuh badan kita. Dengan kehadiran Natural Filter yang disepadukan dengan Nano Positive Filter pada semua model penapis air Cuckoo akan menghasilkan air minuman beralkali lembut dan merangsang kandungan pH yang sihat untuk kesihatan tubuh badan semua penggunanya.
pH air Cuckoo adalah sekitar 7.5 hingga 8.0 yang mana ianya berada pada paras Natural Water dan Mild Alkaline Water. Kualiti air yang dihasilkan oleh penapis air Cuckoo diyakini lebih sihat dan selamat untuk diminum oleh seisi keluarga.
Air Cuckoo sangat enak diminum dengan rasa manis-manis mineral, tanpa ada rasa payau seperti air RO. Air dari penapis air Cuckoo rasa sedap dan lembut apabila diminum. Semua orang boleh merasakan kenikmatan minum air dari penapis air Cuckoo ini bila kali pertama mencubanya.
Penapis air Cuckoo ini mempunyai sijil Halal dari badan berautoriti di Korea dan Sijil Halal JAKIM Malaysia. Rujuk Sijil Halal JAKIM Malaysia di sini.  Search Verify Halal Status : Cuckoo
3. HARGA BULANAN YANG LEBIH RENDAH.
penapis air cuckoo paling murah vs penapis air coway penapis air berkualiti tinggi terbaik di malaysia hasilkan air bermineral dan beralkali ringan
Disamping model penapis air Cuckoo ini menghasilkan air yang sihat kepada seisi keluarga, pakej Cuckoo yang istimewa menawarkan pilihan mesin dengan budget yang rendah. Menghasilkan air panas, air sejuk dan air suhu bilik dengan harga yang ditawarkan kurang dari RM100 sebulan. Ianya sangat sesuai untuk semua untuk memasang penapis air dirumah dengan harga yang menjimatkan.
Jika dibandingkan dengan pesaing-pesaing Cuckoo harga penapis air Cuckoo ini lebih rendah. Juga Cuckoo menawarkan kos servis pada harga yang sangat berpatutan dan lebih murah berbanding dengan brand yang setaraf dengannya.
Anda nak order Penapis Air Cuckoo Icon Top ini secara online boleh KLIK SINI
KLIK Menu SHOP NOW >> Pilih Kategori WATER PURIFIER >> Pilih Model Penapis Air Cuckoo Icon Top >> Pilih Samaada Rental ATAU Outright >> Pilih Jumlah Bulanan >> Lengkapkan Borang Sehingga Sampai Ke Laman Bayaran >> Selesaikan Bayaran >> Pilih Tarikh Untuk Pemasangan! MUDAH KAN?
ATAU ANDA MAHU BERKOMUNIKASI DENGAN PAKSU? KLIK LINK BANNER DIBAWAH INI YE..
beli daftar register semua produk cuckoo secara online guna cuckoo e brandstore untuk proses yang pantas dan cepat penapis air cuckoo deluxe
Zulkifli Bin Harun
Paksu Cuckoo
Natural Executive Cuckoo Malaysia
NE054685
Agen Cuckoo Seluruh Malaysia
012-7092198
4. MADE IN KOREA.
penapis air cuckoo made in korea produk penapis air terbaik di malaysia cuckoo vs penapis air coway penapis air cuckoo icon top cuckoo water purifier icon top water filter cuckoo Icon Top
Penapis air Cuckoo merupakan penapis air yang dibuat di negara Korea. Bukan hanya penapis air sahaja malah semua komponen penapis air Cuckoo ini temasuklah semua filter-filter diperbuat di negara Korea.
Anda tidak perlu risau dengan keberkesanan dan kualiti penapis air Cuckoo ini kerana ianya terbukti baik dan memenuhi standard penapis air yang terbaik. Penapis air Cuckoo ini mempunyai pengiktirafan keselamatan untuk digunakan oleh isi rumah di Malaysia dari SIRIM Malaysia.
5. TANGKI AIR JENIS STAINLESS STEEL
kelebihan penapis air cuckoo kebaikan penapis air cuckoo semua tangki penapis air cuckoo diperbuat dari stainless steel
Semua model penapis air Cuckoo menggunakan tangki air jenis stainless steel iaitu tangki yang kalis karat. Tangki jenis stainless steel ini lebih diyakini kebesihan dan keselamatan penggunaannya oleh semua pelanggan-pelanggan Cuckoo seisi keluarga.
Setiap kali Natural Doctress Cuckoo berkunjung kerumah pelanggan Cuckoo untuk melakukan perkhidmatan servis berkala. Selain kerja menukar filter akan dilakukan, tangki stainless ini akan disterilizekan untuk memastikan kebersihan dan keselamatan penggunaan yang berpanjangan.
Penggunaan tangki jenis stainless steel ini mempunyai banyak kebaikan kepada kita antaranya ianya akan menyumbang kepada penjimatan bil elektrik dirumah anda setiap bulan. Anda memilih penapis air Cuckoo merupakan pilihan yang bijak!.
6. KAPASITI AIR YANG MENCUKUPI
kelebihan penapis air cuckoo kebaikan penapis air cuckoo manfaat penapis air cuckoo agen penapis air cuckoo malaysia
Salah satu kelebihan dan kebaikan penapis air Cuckoo ini ialah semua model penapis air Cuckoo ini tidak memerlukan tangki yang besar untuk beroperasi. Ini kerana, dengan teknologi tinggi filter Cuckoo ini setiap kali air ditekan keluar dari mesin, ianya akan segera diisi semula kedalam tangki mesin tersebut.
Penapis air Cuckoo tidak menunggu sehingga tangki kosong untuk mengisi semula air kedalamnya. Hal ini memudahkan pengguna untuk mendapat bekalan air panas mahupun sejuk tanpa menunggu lama. Mudah kan?
7. SERVIS DAN TUKAR FILTER PALING KERAP
servis penapis air cuckoo terbaik ganti filter dengan kerap filter mineral dan beralkali
Penapis air Cuckoo menyediakan khidmat selepas jualan yang sangat professional kepada semua pengguna mesin penapis air Cuckoo ini. Servis berkala mesin dan jadual penukaran filter mesin penapis air yang paling kerap berbanding dengan pesaing mesin penapis air yang setaraf dengan Cuckoo.
Ini kerana setiap 4 bulan, kumpulan professional dari Natural Doctress Cuckoo akan menghubungi pelanggan untuk temujanji bagi mereka datang menukar filter mesin bagi memastikan kebersihan dan keselamatan penggunaan mesin seperti jadual dibawah.
 1. Sedimen Filter – setiap 4 bulan
 2. Pre Carbon Filter – setiap 8 bulan
 3. Natural Filter – setiap 12 bulan
 4. Nano Positive Filter – setiap 12 bulan
Selain penukaran filter yang dilakukan pihak Natural Doctress Cuckoo akan melakukan sterilize penapis air anda, tangki penapis air, faucet, sinki dan papan pemotong di rumah anda bagi menghapuskan kuman dan bakteria yang berbahaya kepada kesihatan anda seisi keluarga!

BEST KAN PENAPIS AIR CUCKOO ICON TOP INI?

Anda nak order Penapis Air Cuckoo Icon Top ini secara online boleh KLIK SINI
KLIK Menu SHOP NOW >> Pilih Kategori WATER PURIFIER >> Pilih Model Penapis Air Cuckoo Icon Top >> Pilih Samaada Rental ATAU Outright >> Pilih Jumlah Bulanan >> Lengkapkan Borang Sehingga Sampai Ke Laman Bayaran >> Selesaikan Bayaran >> Pilih Tarikh Untuk Pemasangan! MUDAH KAN?
ATAU ANDA MAHU BERKOMUNIKASI DENGAN PAKSU? KLIK LINK BANNER DIBAWAH INI YE..
beli daftar register semua produk cuckoo secara online guna cuckoo e brandstore untuk proses yang pantas dan cepat penapis air cuckoo deluxe
Zulkifli Bin Harun
Paksu Cuckoo
Natural Executive Cuckoo Malaysia
NE054685
Agen Cuckoo Seluruh Malaysia
012-7092198
Dan Nikmati Kelebihan Yang Ditawarkan
 • JIMAT – RM 265 , RM0 Yuran Pendaftaran
 • PERCUMA – Pendaftaran SELURUH Malaysia
 • PERCUMA – Penghantaran SELURUH Malaysia
 • PERCUMA – Pemasangan SELURUH Malaysia
 • PERCUMA – Penyelenggaraan dan servis
 • PERCUMA – Tukar filter setiap 3 kali setahun
 • PERCUMA – Tukar alat gantian
 • PERCUMA – Kos berpindah lokasi penapis air
 • PERCUMA – Khidmat nasihat dari CUCKOO
 • PERCUMA – Full Warranty.
 • PERCUMA – Servis berjadual pensterilan berstim setiap 3 kali setahun

Model Penapis Air Cuckoo Pilihan ANDA – Sila Klik Model Pilihan ANDA


Untuk keterangan lanjut sila layari Penapis Air Cuckoo Icon Top..


No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan