Thursday, 18 April 2019

Tukar Coway Kepada Cuckoo

Tukar Coway Kepada Cuckoo | Tukar Penapis Air Coway Kepada Cuckoo | Tukar Dari Filter RO Kepada Mineral


Anda mahu tukar Coway kepada Cuckoo, untuk ganti penapis air Coway kepada penapis air Cuckoo iaitu bertukar dari filter RO kepada filter mineral, jemput baca artikel ini.
Assalamualaikum kawan2 dlm friendlist Paksu.. Paksu doakan semoga anda semua sihat walafiat hendaknya.
.
Paksu sejak mula menceburi menjadi agen Produk Cuckoo awal tahun 2019 ini, kerap dan sering berjumpa dgn orang dan bercerita tentang Natural Water, air yg bermineral dan juga kepentingan air yg beralkali.
.

IKLAN

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store
Kerana sesuai dgn kefahaman Paksu sejak buat bisnes CMD sejak 5 tahun lalu bahawa perlunya mineral dalam tubuh kita, apa kesannya bila badan kita berasid dan apa manfaatnya bila badan kita beralkali ini.
.
kelebihan penapis air cuckoo berbanding coway jom tukar coway kepada cuckoo penapis air coway kepada cuckoo dari filter ro kepada mineral
Disebabkan Cuckoo lambat masuk Malaysia dan pesaing Cuckoo lebih awal masuk ke Malaysia. Makanya ramai di kalangan kawan2 Paksu dan mereka yang Paksu temui telah pun memasang water purifier daripada pesaing Cuckoo ini.
.
Namun mereka mula memahami kepentingan air yg bermineral dan beralkali ini.
.
Namun mereka sedih kerana mereka telah pun ada penapis air dari pesaing Cuckoo contohnya Coway yang mana default filter nya adalah RO.
.
RO water ini diakui airnya bersih dan halus. Malangnya utk mendapat air yg halus ini, segala zatnya telah pun dibuang termasuk lah mineral. Dalam keadaan ini menjadikan air bersifat asidik.
.
Hal ini amat bertentangan dgn lumrah alam bahawa Allah telah mencipta air yang terbaik di dunia adalah Air Zam-Zam yang sifatnya kaya dengan mineral dan bersifat alkali.
.
Cuba bandingkan juga jika kita singgah di kedai pam minyak dan ingin membeli air dalam botol. Kenapa ada beza warna tudung air minuman (RO) & air mineral dari air sumber mineral? Bandingkan juga harga kedua2 air ini. Di dapati air mineral lebih mahal jika dibandingkan dengan air RO.
.
Kata mereka kepada Paksu.. Tak kan aku nak kena beli penapis air baru lagi? Aku dah pasang Coway kat rumah! Aku baru tahu yg air dia tu RO? Aku pun baru tahu kepentingan air bermineral dan beralkali ini! Membazir la duit aku kalau nak kena pasang Cuckoo pula sedangkan kat rumah dah ada Coway! Tetapi aku nak juga minum air yg sifat seperti Air Zam-Zam utk kesihatan aku sekeluarga!
.
.
cuckoo vs coway kelebihan cuckoo berbanding coway penapis air ro berbanding penapis air mineral
.
Disini ada berita baik untuk kawan2 dlm friendlist Paksu yang ramai sangat orang tak tahu!
.
Jika anda dah subscribe Coway lebih dari 2 tahun. Anda boleh je tamatkan kontrak dengan Coway dengan hanya satu panggilan telefon sahaja. Mereka begitu professional, mereka stop kan auto debit anda dan mereka akan datang ambil kembali mesin mereka.
.
Kita menyewa mesin tersebut dari mereka dan kita bayar sewanya setiap bulan, kita ada hak untuk terus menyewa atau tidak.
.
Setelah anda tamat kontrak dengan Coway dan ingin melanggan mana2 mesin Penapis Air Cuckoo, Paksu boleh bantu daftarkan dengan mudah.. Hanya dengan Whatsapp sahaja, tanpa perlu kita bertemu dan sebagainya. Sungguh mudah & ringkas!
.
Ada beberapa mesin Penapis Air Cuckoo yg boleh ANDA langgan dengan budget bayaran BAWAH RM100 SEBULAN sahaja
.
Contoh untuk model TABLE TOP ini : Marvel – RM70.75, King Top – RM75.47, Iris Top – RM94.34 & Fusion Top – RM98.00
.
Jika model STAND – Queen Stand – RM120.00 & Deluxe – RM122.64
.
👆👆👆Model2 diatas berbeza2 dari segi features nya namun sama menghasilkan air Natural Water yg bermineral & bersifat alkali ringan dgn pH dalam lingkungan 7.5 – 7.8
.
👆👆👆Untuk details mesin boleh komunikasi dgn Paksu dengan reply Whatsapp ini
.
Namun jaminan Paksu, dengan Cuckoo..
.
✅ ANDA dapat jimat sewa bulanan
✅ REGISTER PERCUMA
✅ PEMASANGAN PERCUMA
✅ SERVIS PERCUMA
✅ DEPOSIT RM0.00
✅ WARRANTY PENUH
.
ANDA HANYA BAYAR SEWA BULANAN JE, YANG LAIN2 X YAH FIKIR LAGI.. HQ CUCKOO AKAN URUSKAN UNTUK ANDA.
.
So, kalau ANDA nak tahu lanjut bagaimana caranya?, boleh maklum pd Paksu ye.. Paksu akan cuba bantu ANDA sebaik mungkin.
jom tukar coway kepada cuckoo dapatkan promosi iris top terkini join agen cuckoo jmg group team paksu cuckoo daftar menjadi agen cuckoo hubungi agen cuckoo seluruh malaysia paksu cuckoo 012-7092198 untuk pemasangan produk cuckoo khidmat nasihat dan pendaftaran produk cuckoo malaysia percuma
.
Paksu dapat info ni bila Paksu cari kat Google.. Cara tamatkan kontrak Coway.. Ada seorang Cikgu dari Sabah yang kongsikan info tersebut. KLIK LINK INI
.
Terima kasih banyak2.

Paksu Cuckoo 012-7092198

No comments:

Post a comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan