Thursday, 11 April 2019

Sarang Kelulut Untuk Dijual


Sarang Kelulut Untuk Dijual. Assalamualaikum semua. Kepada anda yang sedang mencari sarang kelulut untuk dijual, kami bersedia menjual sarang-sarang kelulut kami kepada anda samaada untuk dipelihara sendiri mahupun untuk dijual semula kepada pelanggan-pelanggan anda.

Kami dalam satu pasukan yang mempunyai pengalaman lebih dari 6 tahun menghasilkan sarang-sarang kelulut yang berkualiti untuk dijualkan kepada anda. 

Bermula dari proses awal mencari batang-batang kayu didalam hutan, kemudiannya dibawa balik ke bengkel atau tempat pemprosesan untuk proses membuat tapak dan juga toping madu lebah kelulut ini.

Sarang Kelulut Untuk Dijual
Proses ini akan dilakukan dengan teliti untuk memastikan tidak mengganggu Ratu kelulut dan telur-telur kelulut yang berada didalam batang-batang kayu tersebut. Kami mempunyai tenaga kerja yang mahir dalam melakukan semua kerja-kerja ini.

Sarang kelulut untuk dijual ini tidak hanya setempat malah kami boleh menguruskan penghantaran sarang-sarang kelulut tersebut ke seluruh Malaysia. Pendek kata jika anda berada di Semenanjung Malaysia.

Sarang Kelulut Untuk Dijual


In shaa Allah kami boleh uruskan untuk penghantaran sarang-sarang kelulut yang anda pesan ini. Bergantung kepada kuantiti dan sedikit upah penghantaran untuk menanggung minyak dan tol kenderaan kami dengan kadar yang kita persetujui bersama.


KLIK SINI Untuk Wasap Terus Saya! Saya Paksu Cuckoo 012-7092198 Sedia Beri Khidmat Terbaik Buat ANDA..


Untuk keterangan lanjut sila layari Sarang Kelulut Untuk Dijual..
IKLAN

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store
IKLAN - Jika ANDA Nak Tahu Mengenai Part Time Sebagai Agen Cuckoo Di Seluruh Malaysia?. Income Boleh Cecah RM1000 - RM3000 Sebulan Dengan Buat Part Time Agen Cuckoo!!. Bantuan, Bimbingan Serta Copywriting Akan Diberikan & IANYA ADALAH PERCUMA Sahaja - KLIK SINI


No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan