Monday, 1 April 2019

Muhyiddin Tangkis Serangan Haji Hadi

Muhyiddin Tangkis Serangan Haji Hadi. Muhyiddin Yassin menolak dakwaan Abdul Hadi Awang yang Pakatan Harapan dikuasai DAP dengan berkata, presiden PAS itu cuba menimbulkan ketakutan dalam kalangan orang Melayu dan Islam.

Timbalan presiden PH itu berkata, kerajaan pimpinan gabungan itu ditubuhkan secara kolektif oleh PKR, PPBM, DAP dan Amanah.

Muhyiddin Tangkis Serangan Haji Hadi. “Tidak, itu tidak benar. Kabinet adalah tanggungjawab kolektif semua.

“Tiada menteri boleh menentukan keputusan yang dibuat oleh Kabinet yang dipengerusikan perdana menteri. Saya fikir ini telah berlaku sejak hari pertama PH memerintah,” katanya di lobi Parlimen hari ini.

Muhyiddin Tangkis Serangan Haji Hadi


Muhyiddin yang juga menteri dalam negeri berkata, dakwaan Hadi tidak baik untuk negara.

“Kami adalah sebahagian daripada menteri kerajaan dan DAP yang bertanggungjawab terhadap pendidikan, kewangan dan dalam banyak isu yang kita bincangkan di Kabinet, keputusan dibuat secara bersama.

Muhyiddin Tangkis Serangan Haji Hadi. “Saya fikir ini adalah sebahagian daripada gimik (PAS),” dakwanya. - fmt
Iklan
Image


Image

Image
Image
Image

3 comments:

  1. Kes UEC,Tabung Haji,Icerd, Lgbt, Usik Raja Melayu, hina agama & Rasulullah...Dan lain2 lagi lah.... Adalah buktinya....

    ReplyDelete
  2. Tmy ingatkan dia lebih berwibawa dari najib, rupanya hampeh, patutlah tun tak langsung myebut nama dia sbg org yg sesuai untuk jawatan pm

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan