Tuesday, 9 April 2019

Madu Kelulut Asli Untuk Hadapi Penyakit Kanser

Madu Kelulut Asli Untuk Hadapi Penyakit Kanser. Bagaimana Madu Kelulut Asli Sebagai Makanan Tambahan Untuk Hadapi Penyakit Kanser

Artikel ini akan berkongsi bagaimana seorang pesakit kanser menggunakan madu kelulut asli sebagai makanan tambahan beliau untuk menghadapi penyakit kanser yang dihadapinya. 

Khasiat madu kelulut asli ini memang teruji khasiatnya untuk mengurangkan keaktifan sel kanser di dalam tubuh pengamalnya. 

Madu Kelulut Asli Untuk Hadapi Penyakit Kanser. Dengan berkat kesabaran dan kesungguhan beliau mengamalkan madu kelulut setiap hari, Alhamdulillah penyakit kanser beliau beransur baik.

Madu kelulut asli yang berkhasiat tinggi ini juga mampu menurunkan masalah tekanan darah tinggi, migrain dan lain-lain penyakit


Madu sebagai makanan tambahan menghadapi penyakit kanser.


Madu Kelulut Asli Untuk Hadapi Penyakit Kanser


SEBAIK dikesan menghidap kanser nodus limfa (lymph nodes) tahap tiga pada 2013, Muhammad Zulhilmi Abdul Rahman mula menjadi ‘penghuni tetap’ di Hospital Kuala Lumpur (HKL) untuk mendapatkan rawatan.

Menurut Zulhilmi,26, sel kanser itu mula dikesan di bahagian perutnya sebelum merebak ke bahagian prostat sehingga terpaksa menjalani pembedahan bagi membuang sel kanser itu.

Selepas sebulan menjalani pembedahan pada Julai 2013, dia meneruskan rawatan kemoterapi sebanyak 12 pusingan selama hampir setahun sebelum sekali lagi menjalani pembedahan besar pada Jun tahun 
lalu.

“Sepanjang menjalani rawatan kemoterapi, keadaan saya menjadi semakin teruk apabila kanser itu dikesan berada pada tahap empat dan merebak ke bahagian buah pinggang manakala di bahagian perut saya menjadi lebih serius.

“Ketika pembedahan kali kedua, doktor yang merawat saya maklumkan peluang saya hanya 50-50 dan saya mungkin akan terlantar di atas katil sekurang-kurangnya enam bulan,” kata pekerja swasta tersebut .


Madu Kelulut Asli Untuk Hadapi Penyakit KanserKLIK SINI Untuk WhatsApp Terus Saya, Nak Order Madu Kelulut Asli Dari Saya Paksu Cuckoo 012-7092198.

Untuk keterangan lanjut sila layari Madu Kelulut Asli Untuk Hadapi Penyakit Kanser..


IKLAN

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store
IKLAN - Jika ANDA Nak Tahu Mengenai Part Time Sebagai Agen Cuckoo Di Seluruh Malaysia?. Income Boleh Cecah RM1000 - RM3000 Sebulan Dengan Buat Part Time Agen Cuckoo!!. Bantuan, Bimbingan Serta Copywriting Akan Diberikan & IANYA ADALAH PERCUMA Sahaja - KLIK SINI

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan