Tuesday, 9 April 2019

Lapan Sebab Mengapa Sistem Jualan Pro Menjadi Top Affiliate di Malaysia

Lapan Sebab Mengapa Sistem Jualan Pro Menjadi Top Affiliate di Malaysia. Fakta Yang Patut Anda Ketahui

Hanya 1% daripada prospek akan membeli produk affiliate bila kali pertama membaca surat jualan.

10-30% daripada prospek akan membeli produk affiliate apabila disusul dengan siri-siri email yang berterusan setiap satu atau dua hari sekali.
Apa Itu Program Affiliate Skim Jualan Pro 2019?

Lapan Sebab Mengapa Sistem Jualan Pro Menjadi Top Affiliate di Malaysia. Sistem Jualan Pro 2019 ialah satu program bagi menjana pendapatan pasif kepada ahli dengan memasarkan pelbagai produk digital yang diminta oleh pasaran melalui satu sistem auto SJP yang bermula daripada penjualan, susulan hingga close sale.

SJP dibangunkan oleh Rahman Basri seorang usahawan online yang terkenal. Di bawah konsep SJP seorang usahawan hanya mempromote webkhas kepada usahawan lain yang mahu mendapatkan pendapatan pasif. 

SJP akan memasar, menjual, menyusul dan close sale melalui email bersiri. 

Lapan Sebab Mengapa Sistem Jualan Pro Menjadi Top Affiliate di Malaysia
Sebahagian kandungan webkhas SJP 2019

Ada lapan sebab mengapa Sistem Jualan Pro 2019 adalah bisnes yang terbaik di Malaysia


Pertama: Affiliate SJP tidak memerlukan ahlinya menjual produk SJP. Ini kerana proses penjualan dilakukan oleh sistem SJP melalui surat jualan (sales letter) dan email susulan.

Ahli Affiliate SJP hanya introduce bisnes SJP 2019 kepada prospek yang mahukan pendapatan pasif atau tambahan melalui webkhas (squeeze page). Apabila prospek berkenan beliau akan melanggannya melalui email.

Ke-2: Affiliate SJP menawarkan produk affiliate terbaik yang dikehendaki oleh pasaran bisnes online tanpa perlu kita membuat kajian pasaran yang menelan kos yang mahal dan masa.


Ke-3: Affiliate SJP 2019 menyediakan kemudian susulan PERCUMA kepada prospek hingga boleh menyebabkan prospek membeli produk affiliate.

Lapan Sebab Mengapa Sistem Jualan Pro Menjadi Top Affiliate di Malaysia


Ke-4: Affiliate SJP menyediakan skrip ayat susulan PERCUMA yang memukau prospek hingga boleh menyakinkan mereka untuk menyertai bisnes ini atau membeli produk.


Ke-5: Affiliate SJP menyediakan kemudahan autoresponder PERCUMA yang membolehkan skrip ayat susulan setiap 1-2 hari sekali secara automatik kepada prospek.


Ke-6: Affiliate SJP bukan hanya menjual satu produk affiliate bahkan ada banyak lagi yang boleh dijual sebagai cross selling.


Ke-7: Affiliate SJP menawarkan pendapatan pasif 40% daripada prospek tier-1 dan 20% dari prospek tier-2.


Ke-8: Affiliate SJP 2019 menawarkan khidmat sokongan telegram - membolehkan ahli bertanya soalan atau memerlukan penjelasan.


Untuk sertai bisnes ini atau mahukan lebih info klik: Sistem Jualan Pro 2019


Artikel disediakan oleh:
Abd Rahaman Rasid, CFP
abdrahaman@gmail.comNo comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan