Wednesday, 10 April 2019

5 Khasiat Madu Kelulut Asli


5 Khasiat Madu Kelulut Asli. 5 Khasiat Madu Kelulut Asli Yang Sangat Bermanfaat Kepada Kesihatan Kita.

Artikel kali ini, Admin akan membincangkan mengenai khasiat madu kelulut asli yang sangat bermanfaat kepada kesihatan kita. Rasa madu kelulut asli ini amat enak diminum untuk kesihatan dan kesegaran tubuh kita seharian. Menurut Pak Cik Ismail, madu kelulut asli ini banyak khasiat dan manfaatnya kepada kesihatan tubuh badan kita.

Pak Cik Ismail merupakan pengusaha madu kelulut asli yang berpengalaman lebih dari 10 tahun mengusahakan industri penternakan kelulut berkongsi pengalaman beliau dan testimoni-testimoni yang beliau terima dari pelanggan-pelanggan beliau yang setia mengamalkan minum madu kelulut asli ini.

5 Khasiat Madu Kelulut Asli


Menurut Pak Cik Ismail atau lebih mesra dengan panggilan Pak Mail berkongsi bahawa madu kelulut asli ini bukanlah ubat tetapi ianya adalah penawar kepada segala jenis penyakit tubuh badan manusia. Oleh yang demikian, ianya perlu diamalkan dan diminum secara konsisten setiap hari diwaktu pagi dan waktu malam sebelum tidur.

Menurut Pak Mail lagi, tiada istilah overdose dalam menggunakan dan minum madu kelulut asli ini. Ianya boleh diambil lebih tanpa memberikan kesan rasa panas badan seperti madu lebah tualang hutan. Menurut beliau khasiat madu kelulut asli 10 kali ganda berbanding madu lebah hutan.

Madu kelulut sememangnya mempunyai banyak khasiat. Disebabkan lebah kelulut lebih kecil berbanding lebah biasa, ia mampu menghisap madu daripada bunga sehingga ruang paling dalam. Hasilnya, madu yang dihisap mengandungi banyak vitamin dan mineral


Antara bahan penting yang dihasilkan kelulut ialah propolis. Propolis dihasilkan oleh lebah melalui campuran air liurnya dengan bahan makanannya seperti debunga, kulit kayu, pucuk-pucuk pokok dan bunga.

5 Khasiat Madu Kelulut Asli


Anak-anak lebah kelulut dan kokun sangat sensitif kepada serangan virus, kulat dan serangga perosak. Untuk memastikan sarang sentiasa bersih, steril dan kondisi terkawal, lebah kelulut menghasilkan propolis yang berfungsi sebagai antikulat, antivirus dan antibakteria.

Khasiat propolis ialah mengandungi kesemua 16 jenis asid amino, glukosa, vitamin A,B,C,D dan E, bioflavanoid dan pelbagai mineral. Bioflavanid sangat baik untuk kelancaran dan baik pulih sistem tubuh manusia dan ternakan.

KLIK SINI Untuk WhatsApp Terus Saya, Nak Order Madu Kelulut Asli Dari Saya Paksu Cuckoo 012-7092198.

Untuk keterangan lanjut sila layari 5 Khasiat Madu Kelulut Asli..
IKLAN

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store
IKLAN - Jika ANDA Nak Tahu Mengenai Part Time Sebagai Agen Cuckoo Di Seluruh Malaysia?. Income Boleh Cecah RM1000 - RM3000 Sebulan Dengan Buat Part Time Agen Cuckoo!!. Bantuan, Bimbingan Serta Copywriting Akan Diberikan & IANYA ADALAH PERCUMA Sahaja - KLIK SINI


No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan