Friday, 15 March 2019

Tukang Urut Lelaki Di Johor Bahru


Tukang Urut Lelaki Di Johor Bahru. Khidmat Urutan Seluruh Badan Dari Tukang Urut Lelaki Di Johor Bahru, Skudai, Senai, Kulai, Masai, Ulu Tiram, Pasir Gudang, Gelang Patah, Pekan Nanas dan Pontian serta kawasan sekitarnya

Entri kali ini Admin ingin kongsikan khidmat urutan seluruh badan urut tradisional Melayu dari tukang urut lelaki di Johor Bahru dan kawasan sekitarnya ini. 

Antara kawasan lain yang boleh ditawarkan khidmat urutan seluruh badan dari tukang urut lelaki di Johor Bahru ini adalah kawasan Skudai, Senai, Kulai, Masai, Ulu Tiram, Pasir Gudang, Gelang Patah, Pekan Nanas dan kawasan sekitar Pontian.

Khidmat tukang urut lelaki di Johor Bahru yang Admin maksudkan itu ialah khidmat urutan dari En Hashim. 

Keistimewaan khidmat urutan tradisional Melayu dari En Hashim ini adalah beliau bersedia hadir ke rumah pelanggan dengan peralatan mengurut yang lengkap untuk mengurut. 

Tukang Urut Lelaki Di Johor Bahru


Khidmat beliau lengkap dengan membawa katil urut mudah alih terus ke rumah pelanggan-pelanggan beliau.


Hal ini menjadikan pelanggan lebih selesa menerima khidmat urutan badan dari beliau. Pelanggan tidak perlu lagi baring untuk mengurut dilantai rumah. Sebaliknya boleh menerima khidmat urutan dari En Hashim dengan berbaring di atas katil mengurut yang empuk dan selesa.

Berikut Admin kongsikan Video penjelasan dari En Hashim tukang urut lelaki di Johor Bahru ini mengenai kenapa beliau memilih untuk datang mengurut di rumah pelanggan-pelanggan beliau, berbanding pelanggan datang ke rumah atau tempat beliau. Hal ini, tidak lain dan tidak bukan adalah disebabkan untuk memberikan lebih keselesaan buat pelanggan-pelanggan beliau.

Tukang Urut Lelaki Di Johor Bahru


Mari kita dengar perkongsian dari En Hashim tukang urut lelaki di Johor Bahru, Skudai, Senai, Kulai, Masai, Ulu Tiram, Pasir Gudang, Gelang Patah, Pekan Nanas dan Pontian serta kawasan sekitarnya.

Pengalaman Admin dan kawan-kawan disini sering mengurut dengan beliau diwaktu malam. Namun begitu kami tetap akan membuat appointment atau temujanji terlebih dahulu dengan beliau. Kadang kala ianya bermula selepas kami semua selesai bermain badminton sekitar jam 11 atau 12 malam.

Pengalaman kami dengan beliau, rata-ratanya happy dengan beliau tambahan pula beliau memang mudah untuk diajak berbual. Jadi sesi urutan tersebut menyeronokkan dan tidak membosankan. Selain itu kepakaran beliau mencari kawasan kelenjar yang bermasalah menyebabkan kesannya keesokan harinya badan menjadi lebih ringan.


Khidmat beliau juga menggabungkan dengan teknik bekam angin, alignment tulang dan urutan menjadikan khidmat urutan dari En Hashim tukang urut lelaki di Johor Bahru ini sangat istimewa. Jika tuan-tuan berhajat untuk mendapatkan khidmat urutan dari beliau. 


Disini Admin sertakan link wasap terus ke handphone beliau. Klik link tersebut dan berbuallah dengan beliau untuk melakukan temujanji urutan badan dan merawat lain-lain masalah tubuh badan.


Untuk tukang urut lelaki di Johor Bahru – KLIK SINI untuk terus wasap


Untuk tukang urut wanita di Johor Bahru – KLIK SINI untuk terus wasap 


Untuk keterangan lanjut sila layari Tukang Urut Lelaki Di Johor Bahru..


1 comment:

 1. HARAM JADAH betul! MB JOHOR dan si sadiq HOMO tu, nak adakan PESTA "FUNFEST" walau GENOSID terhadap BERIBU2 anak2 kecil/remaja dan lain2 rakyat termsk. org2 kpg, pekerja2 perubatan dan pekerja2 kilang dr. bangsa ORANG ASAL Islam/Melayu kita kat PASIR GUDANG?!! Sementara MB HARAM JADAH ni boleh pula lari ke BATAM?!! Dan mana juga suara si sadiq HOMO ni terhdp. BENCANA ni - tapi bukan main ghairah, asyik nak bela PENJENAYAH2 LELAKI dr. PENJARA2/RUMAH2 AKHLAK JUVENIL, pelik betul!!

  Ini mmg. GENOSID, utk. MEMBUNUH seramai bangsa ORANG ASAL islam/Melayu kita, disyaki oleh EJEN2 PEMBUNUH/PENGGANAS DAPenjajah Homo jijik ZIONIS ISrael - sbb. GAS BERACUN ini telah diDEDAHkan oleh adik pakar KIMIA kita ni, Zulkhairie Khodir amat BERANI kita - sbg. gas Cyanide, yg. lebih ringan daripada udara maka sangat cepat menyebar, yg. digunakan sebagai senjata kimia bermula dari tahun 1916 sehingga 1918 dan kemudian pada Perang Dunia II, digunakan pula oleh pihak Nazi Jerman untuk melancarkan pembunuhan manusia beramai ramai (Genocide), yang dipanggil Final Solution! Dan SEBENAQnya puak NAZI ni bekerjasam dgn. puak ZIONIS utk. MEMBUNUH bukan shj. pengikut Yahudi MISKIN yg. BUKAN Zionis, tetapi juga terutamanya hampir BERPULUH JUTA penganut KATOLIK Eropah, terutamanya di RUSSIA!!

  Dan diterangkan lagi oleh Zulkhairie, sifat gas Cyanide ini pula, ia akan menghalang sel darah membawa oksigen dalam badan, dan kesan dari terhidu gas kimia ini bukan sahaja akan nampak dalam masa sekarang, malah dalam tempoh 2 hingga 5 tahun akan datang, yg. boleh jadi penyebab utama kepada kanser paru-paru (lung cancer)! Bayangkan juga bagaimana nasib bayi2 bangsa ORANG ASAL islam/Melayu kita yg. akan lahir dr. MANGSA2 ni!! Lihat artikel amat BERNAS dr. Zulkhairie ni, di

  1. https://www.abuleman.com/2019/03/keluar-segera-dari-pasir-gudang-toksik.html

  Sbb. amat TAK logik, TAK buat EVAKUASI, pengISYTIHARAN DARURAT walaupun dah hampir 3000 mangsa skrg., dan mulanya boleh pula diBIAQkan sj TONG2 KIMIA bahan TOKSIK, disyaki bahan NUKLEAR ni, dlm. SUNGAI KIM KIM tu, sementara SEKOLAH2 KEBANGSAAN/AGAMA dibuka semula pula tu - kononnya sbb. KOS TINGGI dan RACUN2 KIMIA ni dah TAK akti, dan juga sbb. si BETINA jijah bangsat nak KAJI dulu!!! CELAKA betul PENIPUAN dan PENGANIAYAAN pd. bangsa ORANG ASAL Islam/Melayu kita ni!! Lihat di -

  2. https://www.abuleman.com/2019/03/toksik-boleh-darurat-kena-kaji-dulu.html; dan di

  3. https://www.abuleman.com/2019/03/ph-tak-bersih-sisa-toksik-kerana-kos-tinggi.html

  Kalau ini kawasan yg. MAJORITI, bangsa PENDATANG2 PARIA/CINA, cthnya kat TANJUNG di PP - tentu TAK kan diBIAQ bangsa2 PENDATANG ni diANIAYA dan diTIPU habis2an mcm. ni!!!! Patutnya diTANGKAP si Menteri PENDATANG CINA KULIT BABI DAP BANGKAI ANJING Homo jijik ZIONIS ISrael tu - sbb. cara BENCANA amat SERIUS ni diTANGANI, amat TAK LOGIK dan PENIPU habis2an!! Patut juga diSAMAN secara berkumpulan, Menteri CINA BABI DAP BANGKAI BABI ni, MB Johor BANGANG dan REJIM PH KULIT BABI PENIPU HARAM JADAH ni, oleh MANGSA2 bencana amat KEJAM ni!!

  Tok Terkedu.

  ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan