Thursday, 14 March 2019

Rahsia Menjana Pendapatan Pasif Affiliate Marketing Terbongkar

Rahsia Menjana Pendapatan Pasif Affiliate Marketing Terbongkar.  Siapa banyak tangkap ikan? Cuba fikir apa yang saya bagi anologi ini. Ada 100 orang suka memancing ikan di laut, ikan di laut memang banyak, dan ada bermacam-macam jenis ikan. 

Ada ikan tenggiri, ada ikan bawal, ada ikan bilis, ada ikan parang. . Ada juga ikan duduk berenang di bawah permukaan air dan ada ikan duduk di dasar laut. 

Rahsia Menjana Pendapatan Pasif Affiliate Marketing Terbongkar.  Semua ikan dilaut bebas makan apa yang menjadi kegemaran mereka. Ada ikan suka makan umpan sotong, ada ikan suka umpang cacing.

Ada seorang pemancing, dia bina kolam ikan dan dalam kolam ikan itu ada 100 ekor ikan sahaja.  Ikan yang dibela satu sahaja, iaitu ikan talipia merah. Setiap masa dia akan bagi ikan itu makan supaya ikan itu tidak mati. Bila dia nak pancing ikan itu, dia takkan bagi ikan itu makan dahulu.

Agak-agak anda antara kumpulan orang dengan seorang pemancing itu mana yang lebih bertuah dapat ikan banyak?

Rahsia Menjana Pendapatan Pasif Affiliate Marketing Terbongkar


Siapa banyak buat untung affiliate?


Begitu juga dalam bisnes affiliate. Ada banyak bisnes affiliate. Tentu anda mahukan bisnes affiliate yang boleh tangkap banyak ikan kan? 

Rebutlah peluang ini, laman web ini akan didelete pada bila-bila masa kerana laman web ini untuk orang yang bertuah sahaja...


Rahsia Menjana Pendapatan Pasif Affiliate Marketing Terbongkar


klik di sini sekarang juga!!!

Anda dikehendaki membaca dengan teliti apa yang kami sampaikan kerana di situ ada satu rahsia di tengah-tengah tektik  yang kami dedahkan.

Rahsia menjana pendapatan pasif affiliate marketing dibongkarkan.


No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan