Thursday, 28 March 2019

Program Affiliate Terbaru Rahman Basri Menyebabkan Ramai Geng Affiliate Tak Boleh Tidur

Program Affiliate Terbaru Rahman Basri Menyebabkan Ramai Geng Affiliate Tak Boleh Tidur. Mahukan Pendapatan Pasif Yang Lumayan Bagi Memenuhi Impian Anda Yang Terpendam Selama ini?

Anda tidak perlu ada ijazah dan kelulusan profesional bagi memperolehi pendapatan pasif RM2,000 sebulan, asalkan ada cita-cita dan kuat bekerja.

Besar RM2,000 tu - boleh merengankan bayaran pinjaman perumahan, ansuran kenderaan, sewa rumah dan menyimpan untuk pelajaran anak hingga ke universiti, atau nak gi tunaikan haji. Amin. Amin. Amin.

Program Affiliate Terbaru Rahman Basri Menyebabkan Ramai Geng Affiliate Tak Boleh Tidur. Bayangkan dapat RM2,000 sebulan pendapatan pasif tak gila ke! Mungkin ada yang tak boleh tidur lena kerana tak sabar hendak promote program affiliate ini. Risau ada saudara mara atau kawan join dengan orang lain, menyesal tak habis-habis.

Bukan perlu kerja kuat pun - hanya promote web khas dan cek email tengok komisyen masuk.

Kelemahan Program Affiliate Di Pasaran Sekarang

Program affiliate di pasaran bukan main teruk nak dapat satu sale pun susah, itu pun dah berapa banyak kos Fbads telah dibelanjakan dan berpuluh posting dalam group Fb.

Pendek kata, tak buat kerja, tak masuk duit - penatkan?

Yang untung dalam affiliate marketing ialah sifu-sifu. Berapa puluh ribu email mereka dapat secara percuma walaupun kita tak membeli produk. 

Dengan gunakan autoresponder semua sifu kerja senang - gunakan stok email yang kita beri, promote produk mereka.

Program Affiliate Terbaru Rahman Basri Menyebabkan Ramai Geng Affiliate Tak Boleh Tidur




Rahman Basri

Sistem Jualan Pro 2019 (SJP) - Dibangunkan Oleh Sifu Rahman Basri

Kini, ia ibarat cahaya indah kepada usahawan online yang menceburi bisnes affiliate. Ia menawarkan peluang menjana pendapatan pasif affiliate hebat yang tidak ada pada program affiliate orang lain. 

Owner pun syer email orang yang join dengan kita. Jadi boleh guna untuk promote bisnes sendiri.

Sistem affiliate ini dikenali dengan Sistem Jualan Pro 2019 (SJP) ialah satu sistem yang membolehkan anda menjana pendapatan pasif melalui pemasaran affiliate. Ia dibangunkan oleh Rahman Basri, seorang sifu ternama dalam online marketing.

Dengan sistem ini, anda hanya mengumpul email prospek melalui webreplika (squeeze page) yang sudah mempunyai ID masing-masing. 

Tugas lain mengenai penjualan produk dan follow-up dan close sale diserahkan kepada sistem.

SJP Akan Membuat Susulan Email Kepada Prospek

Anda tak perlu introduce produk, tak perlu menjual, tidak perlu follow-up dan tak perlu buatclose sale dengan pelanggan. SJP akan membuat itu semua. Best kan!

Sistem affiliate SJP ini ibarat sebuah mesin kuih automatik - masukkan bahan-bahan dan tunggu kuih siap untuk makan sahaja.

Program Affiliate Terbaru Rahman Basri Menyebabkan Ramai Geng Affiliate Tak Boleh Tidur


Sistem SJP akan memasarkan stok produk affiliate yang diperlukan oleh pengguna, membuat susulan dan close sale terhadap prospek melalui email bersiri.

Apabila prospek membeli produk yang dipromosikan melalui email, maka anda akan menerima komisyen 40% daripada harga jualan.

Pendapatan Pasif Aras 1

Mengikut sifu Rahman Basri, apabila usahawan affiliate mempunyai 1,000 orang prospek dan jangkakan 5% sebulan yang membeli produk affiliate, maka komisyen ialah RM2,000sebulan. 

Lihat kiraan berikut:

5% x 1,000 x RM100 x 40% = RM2,000; di mana harga produk affiliate ialah RM100 dan komisyen 40%.

Untuk dapat 1,000 email bergantung kepada usaha anda, anda tentu mendapat menfaat juga walaupun belum mencapai 1,000 email.

Jika anda terus menambah bilangan prospek dari 1,000 ke 2,000 atau lebih, anda boleh jangkakan pendapatan pasif yang diterima. Bestkan!


Pendapatan Pasif Aras 2

Pendapatan komisyen pasif tidak setakat 40% sahaja. Malah, anda akan mendapat tambahanpendapatan pasif 20% kerana ada pembeli anda yang akan join member SJP ini.

Contoh:

1. Anda join...
2. Ahmad join dengan anda. Anda dapat RM40 sebab RM100 x 40%
3. Lim join dengan Ahmad. Ahmad dapat RM40. Anda dapat RM20 sebab RM100 x 20%.


Jika ada ramai orang macam Lim join dengan Ahmad, cuba bayangkan potensi pendapatan pasif anda...best kan?

Program Affiliate Terbaru Rahman Basri Menyebabkan Ramai Geng Affiliate Tak Boleh Tidur


Join Dengan Kami Sekarang

Sementara program affiliate ini masih panas, inilah peluang bagi anda menyertainya. Jangan menyesal rakan anda join dengan orang lain.

Untuk join bisnes ini, sila klik dan join:






Artikel ditulis oleh:
Abd Rahaman Rasid
abdrahaman@gmail.com
013 366 1242







No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan