Sunday, 17 March 2019

Perkhidmatan Urutan Lelaki Dan Wanita Di Sekitar Skudai


Perkhidmatan Urutan Lelaki Dan Wanita Di Sekitar Skudai. ANDA Mencari Perkhidmatan Urutan Lelaki Dan Wanita Di Sekitar Skudai.

Perkhidmatan Urutan Lelaki Dan Wanita Di Sekitar Skudai. Assalamualaikum semua pembaca entri ini.. Alhamdulillah, hari ini saya ingin berkongsi mengenai perkhidmatan urutan lelaki dan wanita di sekitar Skudai, Taman Universiti, Taman Ungku Tun Aminah, Taman Mutiara Rini, Kawasan UTM, Taman Seri Pulai, Taman Seri Pulai Perdana, Taman Teratai, Kampung Melayu Kangkar Pulai, Pulai Jaya, Pulai Emas, Taman Pulai Indah, Bandar Baru Kangkar Pulai, Pekan Nenas, Gelang Patah, Lima Kedai, Taman Nusantara, Skudai Baru, Taman Selesa Jaya, Bukit Indah, Nusa Duta, Taman Tan Sri Yaacob, Taman Nusa Bestari dan juga sekitarnya.

Urutan untuk pelanggan atau pesakit lelaki akan dilakukan sendiri oleh rakan saya ini En Hashim. Manakala untuk pelanggan atau pesakit perempuan dan wanita dilakukan oleh rakan beliau iaitu Cik Anis. En Hashim dan Cik Anis memang sangat berpengalaman dalam melakukan urutan seluruh badan termasuk membetulkan kawasan tubuh badan yang sakit dan bermasalah.

Perkhidmatan Urutan Lelaki Dan Wanita Di Sekitar SkudaiMereka melakukan urutan dengan konsep pemahaman urutan yang sama. Iaitu urat atau kawasan tubuh yang sakit ini tidak harus ditekan sangat-sangat untuk mengelakkan masalah yang berlarutan dan berpanjangan. Malah kawasan tubuh yang sakit dan bermasalah ini harus dibelai untuk memecahkan saluran darah yang tersumbat itu. Kaedah ini sangat menenangkan dan tidak menyakitkan. Malah kawasan yang bermasalah tersebut juga dapat disembuhkan.

Perkhidmatan urutan untuk lelaki di sekitar Skudai dan kawasan sekelilingnya tu dilakukan oleh En Hashim dengan perkhidmatan terus ke rumah pesakit atau pelanggan. Mengurut dirumah pelanggan atau pesakit akan lebih memberikan keselesaan kepada pesakit dan pelanggan. Sama juga dengan perkhidmatan urutan untuk wanita untuk Cik Anis di sekitar dan kawasan sekelilingnya dilakukan dirumah tempat pelanggan atau pesakit itu sendiri. Pelanggan atau pesakit akan merasa lebih selesa bila berada di rumah sendiri.

Perkhidmatan Urutan Lelaki Dan Wanita Di Sekitar SkudaiPeralatan katil mengurut akan dibawa ke rumah pelanggan atau pesakit dikawasan Skudai dan sekitarnya. Harga perkhidmatan mengurut tradisional seluruh badan oleh En Hashim dan Cik Anis adalah sangat berpatutan. Saya kira harga tersebut dizaman ini adalah tidak membebankan dan amat berpatutan dengan perkhidmatan yang diberikan itu.

Kepada pembaca-pembaca entri saya yang ingin mencuba perkhidamatan dari tukang urut lelaki di Skudai dan sekitarnya En Hashim ATAU perkhidmatan dari tukang urut wanita di Skudai dan sekitarnya Cik Anis boleh klik link button wasap dibawah ini ye..


Kepada tuan-puan yang tak ada no wasap. Boleh SMS saya Zul @ Paksu Cuckoo 012-7092198. Saya bersedia membantu ANDA.


Untuk keterangan lanjut sila layari Perkhidmatan Urutan Lelaki Dan Wanita Di Sekitar Skudai..

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan