Wednesday, 20 March 2019

Penapis Air Cuckoo HalalPenapis Air Cuckoo Halal. Penapis Air Cuckoo Halal Dapatkan Air Yang Sihat, Mineral & Beralkali Ringan. Gunakan Tanpa Was-Was.

Mungkin ramai diantara pengguna ingin tahu samaada penapis air Cuckoo halal atau tidak? Maksud Admin ramai pengguna ingin tahu sama ada penapis air Cuckoo ini ada sijil pengiktirafan halal atau tidak. 

Alhamdulillah, untuk makluman kepada semua bahawa semua model penapis air Cuckoo ini telah pun mendapat pengiktirafan sijil halal Jakim Malaysia dan juga pengiktirafan halal dari badan berautoriti di Negara Korea Selatan.

Penapis Air Cuckoo Halal

Untuk semakan sendiri, boleh semak di laman Halal Jakim, masukkan nama Cuckoo dalam ruangan carian tersebut.

Sejak tahun 2015 lagi, semua model penapis air Cuckoo ini telahpun mendapat pengiktirafan halal dari Jakim Malaysia dan yang terbaru pengiktirafan halal ini telah diperbaharui pada September 2017 dan akan tamat hingga Ogos 2019.


Kepada seluruh Islam di Malaysia yang ingin menggunakan produk penapis air Cuckoo ini usahlah bimbang dan ragu akan status kehalalan semua produk Cuckoo ini. Ianya 100% halal dan bersih untuk digunakan seisi keluarga anda.

Penapis Air Cuckoo Halal


Semua penapis air cuckoo mendapat sijil halal JAKIM dan dari pihak jabatan agama KOREA. Pihak syarikat Cuckoo sentiasa memastikan ia memenuhi kehendak dan syarat-syarat sijil halal dari berkuasa Malaysia dan Korea. 

Komitmen mematuhi produk halal sangat menjadi keutamaan syarikat Cuckoo. Di Cuckoo kami sangat memahami kehendak pengguna islam.JOM WASAP SY PAKSU CUCKOO 012-7092198, SAYA BANTU ANDA PASANG PENAPIS AIR CUCKOO PERCUMA JER!!


KLIK SINI Untuk Wasap Saya Terus..


Untuk keterangan lanjut sila layari Penapis Air Cuckoo Halal..


No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan