Thursday, 21 March 2019

Kelebihan Penapis Air Cuckoo


Kelebihan Penapis Air Cuckoo. Kelebihan Penapis Air Cuckoo Yang Patut ANDA Tahu & Pilih Untuk Dipasang Buat Kegunaan ANDA Seisi Keluarga!

Assalamualaikum semua.. Apa khabar anda hari ini. Kalau nak sihat dan sentiasa ceria jomlah kita minum air dari penapis air Cuckoo setiap hari. Hihi.

Hari ini Admin ingin berkongsi kepada semua beberapa kelebihan penapis air Cuckoo yang patut ANDA tahu dan pilih untuk kegunaan ANDA seisi keluarga. Antara kelebihan penapis air Cuckoo ini yang boleh Admin bincangkan disini adalah.

Kelebihan Penapis Air Cuckoo


1. Teknologi Penapis Air – Nano Positive Technology


Penapis air Cuckoo menggunakan teknologi penapis air Nano Positive Filter yang sangat berkualti dan berteknologi tinggi. 

Penapis jenis ini sangat berkuasa tinggi mampu menapis segala kekotoran air termasuk klorin, logam berat, bahan kimia, karat, pasir, habuk, zarah, bakteria berbahaya, alga, kulat dan sebagainya. Ini adalah kehebatan dan kelebihan penapis air Cuckoo ini.

2. Jenis Air Bermineral Dan Alkali Lembut


Jenis air yang bermineral dan alkali ringan ini menjadikan kelebihan penapis air Cuckoo yang sangat hebat. Ini kerana tubuh kita memerlukan mineral dan air yang bersifat alkali untuk meneutralkan keasidan tubuh kita agar kekal sihat dan bertambah sihat. Fungsi hebat Natural Filter menghasilkan kualiti air “Natural Water” yang sangat bermanfaat dan baik untuk kesihatan kita.

Kelebihan Penapis Air Cuckoo


Menjadikan air Cuckoo sebagai air minuman harian kita sekeluarga, air Cuckoo untuk memasak, mencuci muka setiap hari pastinya akan memberikan kesan positif kepada kesihatan tubuh, kualiti masakan dan kecantikan tubuh badan kita. pH air yang dihasilkan oleh penapis air Cuckoo dalam purata 7.5 hingga 8.0 menjadikan nilai airnya yang baik untuk tubuh.

Pada paras tersebut, air Cuckoo berada dalam kelas yang tinggi iaitu Natural Water dan Mild Alkaline Water. Air dari penapis air Cuckoo tidak payau dan kosong seperti air dari penapis air jenis RO. Air dari penapis air Cuckoo sangat enak. Rasa manis-manis mineral.

Penapis air Cuckoo mendapat sijil Halal dari badan beroutoriti di Korea Selatan dan juga negara Malaysia.
3. Harga Sewa Bulanan Yang Murah


Pakej yang disediakan oleh syarikat Cuckoo sangat menarik dan mampu milik oleh semua penghuni rumah di Malaysia. Terdapat banyak model Cuckoo yang ditawarkan dengan budget sewaan bawah RM100 setiap bulan. Untuk pengguna Cuckoo mendapat air bersih bermineral dan beralkali ringan ini yang panas mahupun sejuk yang berkualiti serendah RM75.47 sahaja (Mac 2019).

Kelebihan Penapis Air Cuckoo


Dengan sewaan serendah RM75.47 tersebut, pengguna Cuckoo dapat pasang mesin penapis air Cuckoo untuk mendapatkan air yang bersih dan sihat tanpa pening-pening tentang caj servis dan lain-lain kerana semuanya PERCUMA.

Bayaran melalui potongan bank sangat memudahkan pengguna penapis air Cuckoo ini. Sepanjang tempoh kontrak bersama Cuckoo semuanya adalah PERCUMA. Ini adalah satu kelebihan penapis air Cuckoo yang sangat bermanfaat kepada kita sebagai pengguna penapis air ini.


Untuk keterangan lanjut sila layari Kelebihan Penapis Air Cuckoo..No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan