Friday, 22 March 2019

Kelebihan Cuckoo Berbanding Coway


Kelebihan Cuckoo Berbanding Coway. Apakah Kelebihan Cuckoo Berbanding Syarikat Lain?

Assalamualaikum semua. Hari ini Admin berkongsi kepada semua apakah kelebihan Cuckoo berbanding syarikat lain. 

Ye la jika hanya untuk mendapatkan mesin yang boleh menghasilkan air panas dan sejuk sahaja. Memang banyak mesin yang boleh memberikan hal yang tersebut. 

Tetapi lebih dari itu eloklah kita bincangkan disini beberapa topik mengenai kelebihan Cuckoo berbanding syarikat lain ini.

Kelebihan Cuckoo Berbanding CowayJenis Air Yang Dihasilkan

Cuckoo menghasilkan air yang bermineral dan beralkali ringan. Ini penting untuk kita minum dan menggunakan air yang bermineral dan beralkali ini untuk kesihatan tubuh badan kita. 

Kita tahu badan sangat memerlukan mineral sebagai makanan sel dan lain-lain keperluan tubuh kita. Kita juga tahu bahawa air beralkali ini diperlukan badan untuk meneutralkan keasidan badan kita.

Kelebihan Cuckoo Berbanding CowayTubuh yang mengandungi keasidan badan yang tinggi sangat berisiko untuk dihinggapi penyakit dan juga masalah kanser. Kajian juga mendapati bahawa kadar keasidan badan yang tinggi mempengaruhi tahap keaktifan sel kanser didalam tubuh manusia. 

Ini antara kelebihan Cuckoo yang paling utama untuk disanggah oleh mana-mana syarikat lain.

Kita juga mengetahui bahawa air yang terbaik didunia ini iaitu air Zam-Zam yang terdapat di Mekah sana itu juga bersifat bermineral dan beralkali tinggi. Jika kita minum air Zam-Zam ini, tubuh yang tidak sihat boleh menjadi sihat dan kuat. 

Disamping air Zam-Zam itu sendiri ada berkatnya, tetapi hikmah lainnya adalah air Zam-Zam itu bersifat bermineral dan beralkali tinggi.

Kelebihan Cuckoo Berbanding Coway

Untuk keterangan lanjut sila layari Kelebihan Cuckoo Berbanding Coway..


1 comment:

  1. Maaf ya, kalau statement ini bodoh. Kalau nak alkalikan air -- bolehkah kita titiskan sabun ke dalam air?

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan