Monday, 18 February 2019

Najib Terkenal Lagi

Najib Terkenal Lagi. Skandal 1MDB turut menarik perhatian pengasas Microsoft Bill Gates, yang juga antara orang paling kaya dan berpengaruh di seluruh dunia.

Gates ketika ditanya buku yang mahu dicadangkannya, terus memetik Billion Dollar Whale: The Man Who Fooled Wall Street, Hollywood, and the World oleh Tom Wright dan Bradley Hope

“Buku pilihan saya ialah Billion Dollar Whale, sebuah kisah sedih rasuah dalam kewangan antarabangsa,” katanya dalam wawancara di sebuah stesen televisyen.

Najib Terkenal Lagi


Rakaman cadangan itu dimuatkan di Instagram Wright sebentar tadi.

Gates menyifatkan buku berkaitan ahli perniagaan kontroversi dalam buruan Jho Low itu seperti Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup karya John Carreyro yang menyentuh itu bioteknologi.

Najib Terkenal Lagi. “Bacaan menarik, mudah dibaca, mendebarkan,” kata Gates. - malaysiakini
Iklan


Image
Image
Image
Image
Image3 comments:

 1. Tapi majoriti org melayu yg tak fasih baca bahasa inggeris serta masih duduk bawah tempurung, atau ada agenda syaitan terselindung, tetap sokong gerombolan pencuri dikepalai najib dan dihalalkan oleh lebai2 malang. Amat malanglah nasib orang melayu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ada dalam Bahasa Melayu. Tapi akan membacakah atau tidak atau mencukupi dengan 2di dalam fb, wa, telegram atau medsos lain.

   Delete
 2. Setuju sangat. Sampai sekarang masih ada yang percaya DSNR itu difitnah... macam dah tak ada pemimpin melayu lain yg bersih....

  ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan