Thursday, 17 January 2019

PAS Tak Bertanding Lagi

PAS Tak Bertanding Lagi. PAS hari ini memutuskan untuk memberi laluan kepada BN untuk bertanding pada pilihan raya kecil Semenyih yang akan datang.

“PAS akan memberikan laluan kepada wakil pembangkang iaitu Barisan Nasional yang memperolehi sokongan undi yang lebih besar dalam PRU 14 yang lalu,” kata Setiausaha Agung PAS, Takiyuddin Hassan dalam satu kenyataan.

Katannya, PAS mengharapkan PRK itu menghasilkan keputusan yang akan menguatkan wakil pembangkang, terutama dalam Dewan Undangan Negeri Selangor supaya proses semak dan imbang akan memberikan kebaikan kepada rakyat negeri itu.

PAS Tak Bertanding Lagi


“Selaras dengan itu, PAS akan menggerakkan jentera pilihan raya setempat untuk membantu pihak pembangkang dalam menghadapi PRK ini.

PAS Tak Bertanding Lagi. “PAS juga akan menyeru dan mengarahkan ahli-ahlinya di kawasan ini supaya turun membuang undi sebagaimana pendirian parti bagi memberi sokongan kepada calon yang mewakili pembangkang nanti,” katanya. - malaysiakini
Iklan

Image
Image
Image
Image

Image3 comments:

 1. Org bodoh sj undi Pas hj hadi

  ReplyDelete
 2. Org buta mata dan hati je undi PH

  ReplyDelete
 3. Kalu macam ni elok bubarkan je PAS dgn jadi NGO atau PAS menjadi parti komponen BN dan hanya jadi tukang kempen bagi BN dengan mempergunakan dan menunggang agama sebagai senjata. Dalam kata lain, PAS ni lebih elok dipupuskan je. Puak2 yang mengaku penjaga pintu syurga ni adalah parti gila yang tak patut ada dalam politik Malaysia kerana politik kafir mengkafir ni tiada dalam islam. Islam tidak menganjurkan politik "aku islam dan kau kafir". Puak2 yang mengunakannya hanyalah puak khawarij yang berjuang merosakkan Islam dan umatnya.

  Nick.
  cape Tiger.

  ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan