Thursday, 17 January 2019

Kejutan Buat BN Di PRK Cameron Highlands

Kejutan Buat BN Di PRK Cameron Highlands. Perdana Menteri Dr Mahathir Mohamad dijadual turun berkempen untuk PRK Cameron Highlands pada hari terakhir kempen, 25 Jan ini.

Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng berkata kehadiran pengerusi Pakatan Harapan (PH) itu sudah tentu akan membantu meningkatkan sokongan kepada PH.

Kejutan Buat BN Di PRK Cameron Highlands.  "Kami meletakkan harapan pada beliau," katanya pada sidang media sewaktu melancarkan slogan PH 'Pembangunan Bersama Harapan' di Kuala Lipis, hari ini.

Turut hadir Pengerusi Majlis Pimpinan Negeri PKR Pahang Fuziah Salleh dan calon PH bagi PRK berkenaan M Manogaran.

Bagaimanapun, Lim berkata aturcara Dr Mahathir sepanjang kempennya di kawasan Parlimen berkenaan belum diputuskan lagi.


Kejutan Buat BN Di PRK Cameron Highlands


Selain Dr Mahathir, turut turun berkempen pada PRK berkenaan ialah Timbalan Perdana Menteri Dr Wan Azizah yang dijadualkan pada 23 Jan ini, dan Timbalan Presiden PKR Mohamed Azmin Ali pada minggu ini.

Sementara itu, Fuziah berkata PH akan memberi tumpuan utama kepada kawasan DUN Jelai memandangkan DUN berkenaan berada di bawah BN yang diwakili Menteri Besar Pahang Wan Rosdy Wan Ismail.

"Di DUN Tanah Rata kita ada kekuatan kita di sana," katanya.

Kejutan Buat BN Di PRK Cameron Highlands


Mengenai slogan yang dilancarkan hari ini, Manogaran berkata ia amat sesuai dan tepat untuk digunakan memandangkan kerajaan persekutuan ditadbir PH.

"Bila masa kempen, kita buat tinjauan dengan isu di Koyan, Jelai dan Cameron Highlands adalah pembangunan, daripada segi peluang perniagaan, pekerjaan dan sebagainya.

Kejutan Buat BN Di PRK Cameron Highlands. "Dengan keperluan itu, kita lancarkan hari ini slogan yang selaras dengan aspirasi penduduk Cameron Highlands," katanya. - bernama
Iklan

Image
Image
Image
Image

Image5 comments:

 1. Hapus bn umno hapus najib

  ReplyDelete
 2. JanganNgada percaya pembulian najib
  Tengok jalan pekan lah hancur lebur dichini Salong mambang
  Hutan habis chini
  Bukit habis chini
  Gang umno sapu projek dichini
  Projek 100k..buat 60
  Ranking yahya umno chini 4 sapu projek..tipu buat jalan tipu buat pauper..tipu buat papantanda

  ReplyDelete
 3. Tengok sekolah lagi...dah reput tersumbat pecah dichini ....longkang sunbat. .pokok...dah jadi hutan...padang...jadi sawah banjir...kalau nak percaya najib ..rakyat memang penjilat jubor najib...

  ReplyDelete
 4. Raining yahya chini 4 perosak.buit negara...perosak..perojek...perembat duit...ahli majlis pekan tapi...khinat..penjaga..khianat rakyat

  ReplyDelete
 5. Rahim yahya chini 4 macamana boleh dapat tender kantin sekolah..motor...siap guru guru..jadi timbalan pibg pulak

  ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan