Sunday, 30 December 2018

Cara Menjana Pendapatan Puluhan Ribu Ringgit Bisnes Affiliate

Cara Menjana Pendapatan Puluhan Ribu Ringgit Bisnes Affiliate.  Gaji tak pernah cukup untuk bayar sewah rumah, belanja keluarga dan belanja sekolah.
Harga barangan makin naik, belanja makin melonjak bila anak bertambah dan membesar.
Gaji tak bertambah dan beri tekanan hidup bila anak masuk sekolah menengah dan masuk U yang belanja besar.Nak Berniaga Tak Ada Modal

Makan pun tak cukup, macam mana ada modal nak berniaga. Itu belum cari tapak dan masa nak berniaga dan masa jaga anak di rumah.

Cara Menjana Pendapatan Puluhan Ribu Ringgit Bisnes Affiliate

Berniaga Online Dari Rumah

Dengan adanya Facebook, Instagram, laman web percuma, portal perniagaan dan ada pula telefon bimbit - makin ramai yang menceburi perniagaan online dari rumah. Tanpa modal dan barang di tangan dah boleh berniaga dari rumah.

Buat Bisnes Affiliate

Dari bisnes lain, ramai yang fokus kepada bisnes affiliate dan dropshipping. Kedua bisnes ini tidak memerlukan modal dan dibuat dari rumah asal ada komputer atau telefon.

Cara Menjana Pendapatan Puluhan Ribu Ringgit Bisnes Affiliate

Tapi bisnes affiliate lagi menarik kerana ia berniaga ebook, aplikasi perniagan dan video. Ia sangat praktikal bagi mereka yang sukakan ilmu mengenai kepakaran bidang perniagaan. Join bisnes affiliate percuma dan program affiliate pun banyak

Tapi Kenapa Ramai Gagal Bisnes Affiliate?

Sungguhpun bisnes affiliate mudah tetapi ramai juga yang gagal walaupun  banyak buat koleksi ebook.
Mereka gagal kerana tidak cukup ilmu kerana tidak cukup pengalaman dan tidak terdedah kepada teknik orang yang berjaya dalam bisnes affiliate.

Cara Menjana Pendapatan Puluhan Ribu Ringgit Bisnes Affiliate

Untuk keterangan lanjut sila klik di SININo comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan