Sunday, 30 September 2018

Rupanya Masih Ada Penyokong Najib.. Saksikanlah!!

Rupanya Masih Ada Penyokong Najib..  Saksikanlah!! Datuk Seri Najib Razak tiba di Pusat Dagangan Dunia Putra malam ini untuk menghadiri majlis perasmian Perhimpunan Agung Umno ke-72, selepas beliau melepaskan jawatan tertinggi dalam parti itu Mei lalu.

Ahli biasa Umno itu tiba kira-kira 8.05 malam dengan disambut penyokong yang melaungkan “Hidup Najib” dan ahli parti yang mahu bersalaman dengannya.

Rupanya Masih Ada Penyokong Najib..  Saksikanlah!!  Turut hadir bekas naib presiden Umno, Datuk Seri Hishammuddin Hussein, bekas setiausaha agung Umno, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor dan bekas ketua Pemudanya, Khairy Jamaluddin.

Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi akan menyampaikan ucapan dasar pertamanya sebagai presiden Umno sebentar lagi.

Najib melepaskan jawatan presiden Umno dan pengerusi Barisan Nasional pada 12 Mei lalu, selepas BN hilang kuasa mentadbir negara dalam pilihan raya umum ke-14.

Rupanya Masih Ada Penyokong Najib..  Saksikanlah!! 


Beliau kini berdepan 25 pertuduhan rasuah dan pengubahan wang haram berjumlah RM2.282 bilion melibatkan dana 1MDB yang dimasukkan ke akaun peribadinya. - free malaysia today

Iklan

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

3 comments:

  1. Bangsa melayu mudah mengotak-ngatikkan bangsa sendiri seperti bangau diatas kerbau..UMNO kalau mahu terus berjuang agenda melayu usir saja Najib dari UMNO kalau tak bubarkan saja UMNO.

    ReplyDelete
  2. Najib kan bekas pemimpin UMNO tentulah ramai yang menghormati beliau. Hanya 1MDB sahaja isunya. Lagi pun beliau belum dibicarakan,

    ReplyDelete
  3. Samada UMNO hidup atau mati bergantung kepada kepimpinan UMNO pada hari ini. Mereka harus dapat menilai kelemahan lepas dan merangka strategi yang dapat menarik balik sokongan orang Melayu terhadap UMNO.

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan