Sunday, 30 September 2018

Panduan Menulis Dapat RM1,000 Sebulan


Panduan Menulis Dapat RM1,000 Sebulan. Anda minat menulis? Usah Lagi Sia-siakan Hasil Penulisan Anda! Tahukah Anda? Anda boleh menjana pendapatan sampingan sehingga empat angka sebulan dengan hanya menulis?

Assalammualaikum & salam sejahtera buat sahabat penulis, dan juga bakal penulis...Nama Saya Aqif Azizan. Saya seorang yang gila menulis. Saya telah mula menulis sejak di bangku sekolah lagi.


Panduan Menulis Dapat RM1,000 Sebulan


Pada waktu itu, ramai yang mengatakan saya ini hanya melakukan perkara yang sia-sia sahaja. Malah ramai juga yang memandang sinis dengan hasil penulisan saya. Mereka kata kualiti penulisan saya sangat teruk dan tiada siapa yang akan membacanya.


Namun begitu, saya tidak mudah berputus asa dan mengalah. Saya tetap terus menulis, menulis dan menulis. Saya percaya, semakin banyak saya menulis, saya akan menjadi semakin mahir dan hasil penulisan saya juga akan menjadi semakin baik.

Alhamdulillah, Saya Berjaya!

Alhamdulillah... hasil usaha tanpa henti serta kegilaan di dalam dunia penulisan, saya telah berjaya mencipta beberapa kejayaan yang saya kira agak besar bagi diri saya.

Kejayaan #1.

Hampir setiap bulan saya berjaya menjana RMX,XXX secara konsisten. Saya memperolehi pendapatan ini daripada upah menulis beberapa bahan penulisan yang diminta oleh beberapa orang pelanggan saya untuk kegunaan mereka. 


Panduan Menulis Dapat RM1,000 Sebulan


Ada yang menyuruh saya menulis artikel untuk blog, dan ada yang meminta saya menulis kertas kerja perniagaan mereka, dan ada juga yang mengupah saya untuk menulis artikel iklan untuk produk mereka.

Kejayaan #2.

Saya juga telah berjaya menghasilkan beberapa buah ebook yang mampu memberikan saya pendapatan pasif. Antara ebook yang pernah saya hasilkan adalah seperti dibawah.

Kejayaan #3.

Saya telah berjaya menghasilikan 3 buah buku, 2 buah buku bersama mentor kejayaan #1 Malaysia, iaitu Dr Azizan Osman. Dan sebuah buku lagi diterbitkan oleh pihak True Wealth Sdn. Bhd.Dua Soalan Yang Sering Saya Terima!

Bertitik-tolak dari kejayaan-kejayaan ini, ramai yang bertanya kepada saya, “Apakah rahsia saya mampu menulis begitu banyak bahan dalam jangka waktu yang singkat?”

Dan soalan yang lebih penting dan menarik.. “Bagaimanakah saya menjana pendapatan yang konsisten setiap bulan dengan hanya menjadi seorang penulis bebas?”Untuk keterangan lanjut sila klik Panduan Menulis Dapat RM1,000 Sebulan..
No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan