Thursday, 2 August 2018

Rahsia Sebenar Kekuatan Lelaki Sejati


Rahsia Sebenar Kekuatan Lelaki Sejati. M Prolabs Real Booster herba istimewa untuk semua lelaki bagi meningkatkan hormon testosterone, meningkatkan libido nafsu, memperbaiki fungsi seksual suami dan memaksimakan pertumbuhan otot tubuh juga meningkatkan stamina lelaki.

Ianya amat sesuai untuk semua lelaki yang sentiasa ingin stamina yang tinggi, fungsi seksual yang sentiasa hebat, tubuh dan otot berketak-ketak, dipandang macho, gagah dan perkasa. M Prolabs Real Boostermerupakan suatu inovasi produk herba yang hebat yang menjadi Rahsia Keremajaan Lelaki Masa Kini.

Rahsia Sebenar Kekuatan Lelaki Sejati


M Prolabs Real Booster dihasilkan secara makmal dengan piawaian kawalan yang tinggi. Berasaskan 100% herba dan bebas bahan kimia dan dijamin selamat tanpa sebarang kesan sampingan. M Prolabs Real Booster merupakan produk asli dan tulen serta bebas dari Steroids.
Apa itu Hormon “Testosterone” ?

Berdasarkan Wikipedia, hormon Testosteron ialah sejenis hormon Steroid daripada kumpulan Androgen. Dalam mamalia dan manusia, hormon ini lazimnya dihasilkan oleh testis jantan/lelaki dan ovari betina/perempuan.

Rujukan wikipedia mengenai Testosterone – Klik Sini

Rahsia Sebenar Kekuatan Lelaki SejatiSecara purata, lelaki dewasa menghasilkan antara 40 hingga 60 kali lebih banyak hormon ini berbanding perempuan. Ia merupakan Steroid Anabolik. 

Ia merupakan hormon seks utama lelaki. Ia membantu dalam menghasilkan sperma dan juga merangsangkan perkembangan ciri seks sekunder pada seorang lelaki seperti pembentukan otot yang kasar, misai serta perubahan suara.

Rahsia Sebenar Kekuatan Lelaki Sejati
UNTUK INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI..

1 comment:

  1. Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I am waiting for your
    further write ups thanks once again.

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan