Sunday, 20 May 2018

Rupanya Ini Punca Anwar Tak Ambil Alih Jawatan PM Secepat Mungkin

Rupanya Ini Punca Anwar Tak Ambil Alih Jawatan PM Secepat Mungkin. Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail menyifatkan ada hikmah di sebalik pendirian Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak mengambil alih jawatan perdana menteri secepat mungkin.

Menurut Wan Azizah, pendirian itu menberi peluang kepada perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad memperbetulkan keadaan dan pentadbiran negara.

"Ada hikmahnya dia (Anwar) tidak mengambil alih secepat mungkin.

Rupanya Ini Punca Anwar Tak Ambil Alih Jawatan PM Secepat Mungkin. "Ia memberi ruang dan peluang kepada Tun Dr Mahathir memperbetulkan apa yang berlaku sebelumnya.

"Dia pernah menjadi PM selama 22 tahun dan mengetahui selok-belok menangani masalah," kata Presiden PKR itu yang dinamakan sebagai timbalan perdana menteri dalam Kabinet baharu yang dijangka ditubuhkan pada Isnin.

Rupanya Ini Punca Anwar Tak Ambil Alih Jawatan PM Secepat Mungkin


Wan Azizah berucap selepas mengadakan majlis berbuka puasa dan solat terawih bersama NGO-NGO Islam di kediamannya di Segambut malam tadi. - awani
Iklan
Image
Image
Image
Image
Image


No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan