Tuesday, 8 May 2018

Chef Wan Sokong DAP?

Chef Wan Sokong DAP? Chef selebriti Datuk Redzuawan Ismail, atau Chef Wan hari ini hadir sebagai tetamu utama dalam sebuah program anjuran DAP di sebuah restoran di Ayer Hitam, tetapi menafikan dirinya kini penyokong pembangkang.

“Saya turut sertai program memasak Wanita Umno di Baling juga, dan kalau BN dan PAS jemput saya pun datang.

Chef Wan Sokong DAP? “Saya sudah 27 tahun memasak dan apa salahnya datang ke program macam ini. Kalau hari Krismas tema Krismas, kalau hari raya tema pun hari raya.

Apa masalahnya,” katanya di Restoran Jasnita D’Maula Klasik untuk meraikan program “Mari Memasak bersama Chef Wan” di Restoran Jasnita D’ Maula Klasik di sini.

Turut hadir calon DAP di Ayer Hitam, Liew Chin Tong, yang juga pengerusi DAP Johor, serta calon kerusi negeri Yong Peng, Chew Peck Choo.

Chef Wan Sokong DAP?


Chef Wan berkata beliau tidak akan menganggotai mana-mana parti disebabkan dirinya seorang berkecuali dalam politik.

“Kalau benar saya cakap benar, kalau salah, takkan saya nak cakap betul? Macam Tan Sri Rafidah Aziz kata, kalau rumah masuk pencuri takkan saya nak diam,” katanya kepada pemberita, merujuk bekas menteri Rafidah yang kini menyertai kempen Pakatan Harapan (PH).

Chef Wan berkata beliau tidak kisah sekiranya hilang mata pencarian disebabkan keputusannya hadir di program pembangkang.

Chef Wan Sokong DAP? “Lepas ini terpaksa goreng pisang pun tak apa. Saya tidak kisah,” katanya. - free malaysia today

Iklan
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image


3 comments:

 1. ape dahhh...!
  no.1 kleptokrat tipu curi dana..
  no.2 kleptokrat tipu curi undi..

  rohingya2 di tempatkan dlm negara di mane mrk sekarang? kem mane? malang nasib rakyat malaysia kena saing dgn undi hantu cimb...

  ReplyDelete
 2. Sokong PH.. Menangkan PH..
  Kembalikan kegemilangan Malaysia...
  Kembalikan kegemilangan Malaysian Airlines..
  U just wait Air Asia....!

  ReplyDelete
 3. jangan buang masalah layan bapok tua tu !!

  ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan