Tuesday, 1 May 2018

Bisnes Modal Kecil Starpayer Di 12 Buah Negara


Bisnes Modal Kecil Starpayer Di 12 Buah Negara. Peluang bisnes modal murah di 12 buah negara serendah RM10 bersama Starpayer Sdn Bhd di Malaysia, Indonesia, Singapore, Thailand, Philippines, India, Pakistan, Bangladesh, Cambodia, Vietnam, Myanmar dan Nepal mulai tahun 2018 ini.

Peluang buat duit dan berjimat mengguna telefon bimbit (handphone) untuk semua pemilik hp samada mengguna talian prabayar/prepaid atau postpaid. BERJIMAT SAMBIL MENJANA PENDAPATAN mudah dari berbagai sumber, TEN'S IN ONE, hanya di STARPAYER (pautan ke http://starpayer.com/jutaone).

Bisnes Modal Kecil Starpayer Di 12 Buah Negara


Asas model perniagaan Starpayer adalah menawarkan produk produk digital/virtual dan juga produk produk fizikal keperluan ramai merangkumi penjualan air time/top up baik prepaid mau pun postpaid untuk semua service provider di 12 buah negara dengan kadar diskaun dan penjimatan yang lumayan selain menyediakan perkhidmatan @ kemudahan pembayaran bil bil khususnya di Malaysia yang juga menjimatkan dan mendatangkan sumber income. 

Mengguna perkhidmatan di platform Starpayer ini amat menguntungkan kerana dihidangkan bersama berbagai bentuk komisyen atau bonus yang tentunya dapat dijadikan sumber pendapatan sampingan menarik, tanpa pun sebarang bebanan modal atau resiko kerugian.

Dengan kata mudah, ahli Starpayer boleh menggandakan modal sekecil RM10 menjadi ratusan, ribuan malah puluhan ribu Ringgit Malaysia tiap bulan hanya berbekalkan handphone berakses internet di tangan.

Bisnes Modal Kecil Starpayer Di 12 Buah NegaraAntara sebahagian lagi yang disediakan di Starpayer Sdn Bhd (pautan ke http://starpayer.com/jutaone) ialah Sistem SMS Bulk short code ke 19 buah negara, perkhidmatan pengiklanan digital, redeem mall serta shopping mall aneka produk keperluan ramai yang boleh dimanfaatkan tidak saja oleh individu, malah juga pemilik perniagaan/pengeluar produk yang mahu menembusi pasaran global. Banyak lagi yang OHSEM OHSEM bakal menyusul dari masa ke semasa di Starpayer.

Starpayer berkongsi keuntungan dengan membayar imbuhan kepada para pelanggan/ahli yang bermurah hati perkenalkan platform "One Stop Centre" ini kepada rakan atau saudara mara mereka yang juga pengguna handphone. 

Bisnes Modal Kecil Starpayer Di 12 Buah Negara


Agihan keuntungan niaga Starpayer kepada ahli ahli adalah berasaskan Pelan Pemasaran Unilevel 5 Generations + Forced 3 X 10 Matrix dimana terdapatnya sistem bantu nembantu spillover/limpahan keahlian.

Untuk menyertai Starpayer (PERCUMA), sila klik @ ke STARPAYER.COM (pautan ke http://starpayer.com/jutaone) atau kunjungi blog StarPayer, www.starpayer.blogspot.com bagi mendapatkan berita berita semasa dan terkini!

* Ketika artikel ini disediakan, sistem/website Starpayer masih lagi dalam Beta Test Mode (namun pendaftaran awal keahlian sudah boleh dilakukan). Platform ini dijadualkan Soft Launch pada July 2018 dan Official Launch dirancang selewatnya September 2018. Anda boleh berhubung terus dengan introducer anda sebaik selesai daftar.

Bisnes Modal Kecil Starpayer Di 12 Buah Negara


TIP MENDAFTAR & MENGAKTIFKAN LINK

1. Daftar FREE di link Daftar Starpayer (pautan ke www.starpayer.com/jutaone

2. Lengkapkan Borang Daftar dengan maklumat yang tepat. Untuk nombor hp, mulakan dengan kod negara (Cth: jika no hp Malaysia 0146779856, taip format 60146779856)

3. Periksa SMS @ email anda untuk dapatkan No ID Keahlian serta Password sementara.

4. Kemudian login di www.starpayer.com

5. Pastikan anda klik tombol ACCEPT tanda setuju dengan Term & Conditions

6. Seterusnya klik tombol PROFILE dikuti dengan klik EDIT USERNAME dan masukkan user name bagi mencipta link/web peribadi (Cth: www.starpayer.com/jutaone).

7. Share/viralkan link anda ke seramai kawan dan pengguna hp termasuklah melalui media sosial seperti facebook, instagram, twitter, whatsapp, email dll.No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan