Monday, 16 April 2018

Krim Rawatan Kulit Gatal Dan Sakit


Kulit Anda Gatal-Gatal dan Sakit?

Anda Telah Mencuba Bermacam-macam Ubat atau Krim Hilangkan Gatal,  Tetapi Tidak Baik?

Kami Ada Rahsia Yang Nak Dikongsikan...

Mengapa kulit gatal? Tak kesahlah gatal pada tangan, gatal kaki, gatal pada badan, gatal pada kemaluan, pada faraj dan zakar; gatal celah kangkang, gatal peha, gatal ekzema (eczema) dan kurap.

Lebih kesian bayi berumur 5-6 bulan kena gatal-gatal kena ekzema dan ruam - sungguh kesian menangis-nangis tidak boleh tidur.

Mungkin anda menggunakan krim yang bukan mengurangkan gatal tetapi menambahkan lagi gatal? Atau anda belum berjumpa dengan krim yang benar-benar berkesan!

Fakta Yang Anda Tidak Ketahui...

Adakah anda tahu banyak krim rawat kulit yang dijual di farmasi mengandungi steroid? Adakah anda tahu steroid ialah bahan kimia yang membahayakan? Antara kesan sampingan steroid ialah: 

>>Boleh merosakkan buah pinggang 
>>Menipiskan kulit kemaluan 
>>Botak kepala

Adakah anda tahu, setiap kali krim di atas disapu pada kulit, badan akan meningkatkan ketahanan terhadap steroid, dan menyebabkan badan akan memerlukan lebih banyak steroid!


Krim Rawatan Kulit Gatal Dan Sakit


Adakah anda sedar, steroid ialah toksin, yang bermakna apabila semakin banyak steroid disapu, semakin banyak toksin tertinggal pada kulit anda!

Adakah anda tahu, penggunaan steroid yang berlebihan atau berhenti mengguna boleh mengakibatkan kulit mengalami 'steroid wathdrawal sindrom?'

Apakah "Steroid Withdrawal Sindrom?' 

Sindromnya ialah ada kemungkinan kulit kemaluan akan menjadi semakin teruk dan lambat atau tidak sembuh. Ia macam sindrom makan dadah. Apabila berhenti makan dadah, sindrom ini akan membuatkan kulit makin teruk, dan toksin yang ada pada kulit akan keluar dan merosakkan kulit.

Sekarang...

Penghasilan krim Ozpure bermula dengan hasil penyelidikan Vienna Biocenter di bawah organisasi European Molecular Biology (EMBO), Heidelberg, German yang mendapati minyak zaitun yang diozonkan mampu merawat masalah kulit khususnya seperti jangkitan bakteria, fungal, luka diabetik..." 

~ Hafiz Alias, Pengeluar Krim Rawatan Kulit Ozpure ~

Kami Boleh Kongsi Cara Menghilangkan Gatal Dengan Cara Selamat...


Tetapi Kami Ada Lagi Satu Rahsia...

Adakah anda tahu minyak zaiton ialah bahan organik mempunyai anti-oksidan dan kaya dengan lemak dan Vitamin E, dan ia bagus untuk kulit, contohnya boleh menghilangkan gatal-gatal?


cara hilangkan gatal dengan ozpure
Buah Zaitun

Bagaimana Krim Ozpure Bertindak Menghilangkan Gatal-Gatal Termasuk Ekzema?

Krim Ozpure ialah krim yang mengandungi minyak zaiton yang telah diozonkan - akan mudah menyerap dengan lebih cepat ke bahagian dalam kulit. Ia akan memberi kesan segera kelegaan pada kulit kering, kegatalan, pedih dan merah pada kulit bahagian kemaluan itu.

Krim Rawatan Kulit Gatal Dan Sakit


Krim atau ubat Ozpure dihasilkan melalui proses pengozonan di mana gas oksijan aktif (gas ozon) disalurkan pada minyak zaiton selama beberapa minggu, dan minyak zaiton yang diozonkan berfungsi sebagai anti oksidan yang dapat membunuh bakteria, kulat serta merangsang pertumbuhan sel baru.

Apakah Bahan Krim Ozpure?

Krim Ozpure mengandungi 97% bahan asli iaitu minyak zaitun yang telah diozonkan. Bahan pelengkap lain ialah:
>> Shea Butter
>> Beeswax
>> Ekstrak Pepperment
>> Vitamin E


ubat-gatal-ozpure
Krim Organik Ozpure

Penghargaan Pengguna


Penghargaan 1: Selepas Disapu Krim Gatal Ozpure...

GATAL EKZEMA HILANG
=============================
krim gatal exzema
Gatal-Gatal Ekzema
Puan Rahimah mempunyai seorang cucu lelaki berumur 4 tahun yang mengidap gatal-gatal Ekzema pada jari-jari tangan dan jari kaki.

Selepas dua minggu mengunakan krim gatal Ozpure, "ada banyak kurangnya", kata Puan Rahimah dalam whatsappnya kepada saya.

Penghargaan 2: Selepas Disapu Krim Gatal Ozpure...

ANAK GATAL-GATAL EKZEMA HILANG
=============================
ubat gatal kulit ekzema ozpure
Ubat Gatal Ekzema
Selepas sebulan pakai krim Ozpure, "Dah ok dah. Tak gatal lagi", kata Puan Angleyn.

"Oh...thanks Ozpure, ...anak saya tak gatal lagi."

Tentu Puan Angleyn dari Sarawak itu terlalu gembira kerana anaknya yang berumur 7 bulan mengalami gatal-gatal sejak lahir lagi. Kulit anaknya merah-merah gatal, iaitu di celah lengan, leher, lutut, kaki; dekat belakang dan perut.

Beliau kesian anaknya asik tergaru-garu.

Puan Angleyn sebelum menggunakan krim gatal Ozpure ada membawa anaknya berjumpa doktor. Doktor bagi ubat sapu sahaja. Habis ubat, tapi masih lagi gatal-gatal.

Krim Rawatan Kulit Gatal Dan Sakit


TERKINI: Selepas 3 bulan, Puan Angleyn membeli 3 botol krim gatal Ozpure untuk dibagi kepada anak sepupunya yang juga gatal-gatal ekzema.


Penghargaan 3: Selepas Disapu Krim Gatal Ozpure...

GATAL-GATAL KEMALUAN HILANG
=============================

Saya terima satu mesej dan nak order krim gatal Ozpure. 

Namanya Encik Ali, dari Johor Bahru, beliau mengalami kegatalan di bahagian kemaluan, iaitu di kawasan telur sejak dua minggu lepas. "Gatal menjadi-jadi, sampai melecet menggaru", katanya.

Kulit telurnya melecet, akibat digaru. Katanya, "mungkin saya bekerja di tengah panas dan berpeluh yang menyebabkan gatal-gatal di kemaluannya. 

Beliau dah puas mengguna krim di farmasi, tetapi tidak sembuh. Baik sekejap sahaja, lepas tu datang gatal balik.

Alhamdulillah, selepas 2 minggu mengguna krim Ozpure, gatal-gatal di kemaluan telah berkurangan. "Dan ada sedikit lagi", katanya. 

"Ini krim terbaik setakat ini", kata En Ahmad.
Cara Mendapatkan Krim Ozpure
Harga: 

Dua Botol: RM195 (selepas diskaun 25%)
Satu Botol: RM130 (tiada diskaun) 
Pos Laju: Free

Bank in:
Maybank: 1141 0524 8789 (Abd Rahaman A Rasid) atau
CIMB: 8000 7866 60 (Abd Rahaman A Rasid)
- Lepas itu, whatsapp bukti bayaran atau fund transfer, nama dan alamat kepada 013 366 1242.
- Kami akan mengepos laju pesanan dalam masa 24 jam dan tracking number akan diwhatsappkan


AGENT OZPURE:

Bandar Tun Razak, Kuala Lumpur
Abd Rahaman A Rasid
013 366 1242

Cheras, Kuala Lumpur
Jamadin Mat Saman
019 289 0651


Setapak, Kuala Lumpur
Mokhranim Ikhsan
019 340 7478

Kuantan, Pahang 
Azrul Sulong
019 662 4722

Untuk Keterangan Lanjut Krim Rawatan Kulit Gatal Dan Sakit Sila Layari http://www.ubatgatalozpure.com/2017/03/ubat-gatal-organik-ozpure.html?m=1
1 comment:

  1. Rahsia minyak zaitun dibongkarkan oleg seorang jurumuda melayu di PJ di mana beliau telah menghasilkan krim rawatan kulit yang dinamakan OZPURE.

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan