Sunday, 11 March 2018

ROS Makin Pening Kepala Dengan BERSATU

ROS Makin Pening Kepala Dengan BERSATU. PPBM mendakwa mempunyai pelan alternatif jika parti itu dibubarkan.

Pengerusinya, Tun Dr Mahathir Mohamad, berkata pelan itu akan dilaksanakan jika Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia (JPPM) mengambil keputusan membubarkan PPBM.

ROS Makin Pening Kepala Dengan BERSATU. “Kita ada pelan B dan C, dan kita akan perkenalkan cara ini apabila kita sudah diberitahu (PPBM dibubarkan)…kita kena guna cara lain,” katanya pada Program Jelajah Harapan Kelantan hari ini.

Semalam, JPPM mengeluarkan notis kepada PPBM yang antara lain memerlukan parti itu menjawab dan menyerahkan maklumat serta dokumen berkaitan minit mesyuarat cawangan, bahagian dan pusat serta perihal penyata kewangan parti, atau berdepan risiko dibubarkan.

ROS Makin Pening Kepala Dengan BERSATU


Ia bagi melengkapkan siasatan susulan aduan yang dikemukakan ahli PPBM kepada JPPM. - free malaysia today
Iklan
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image


3 comments:

 1. ROS sememang dah ROSak!
  Rakyat akan menghukum kamu. Namamu dihati, tunggu rakyat bangkit pada pru 14. Bahang sudah terasa.
  Pakatan Harapan akan perintah Malaysia.
  Allah. Amiin

  ReplyDelete
 2. ROS meletakkan kepentingan berpolitik dan seolah-olah menoktahkan proses untuk tidak meluluskan pendaftaran PH lantaran menidakkan perintah mahkamah. Demokrasi dilanda oleh kepincangan sikap haloba orang-orang politik yang takut dengan perubahan yang bakal meledakkan kerakusan dalam perlakuan mereka selama ini. Namun sebijak manapun pengarahan dan perancangan mereka pasti akan terdedah satu per satu kemungkaran yang telah dilakukan. Ketetapan dari Allah SWT adalah maha penentu dan akan terlondeh jua setiap inci perbuatan mereka. Wahai BN, selamat berkarya!!

  ReplyDelete
 3. ROS meletakkan kepentingan berpolitik dan seolah-olah menoktahkan proses untuk tidak meluluskan pendaftaran PH lantaran menidakkan perintah mahkamah. Demokrasi dilanda oleh kepincangan sikap haloba orang-orang politik yang takut dengan perubahan yang bakal meledakkan kerakusan dalam perlakuan mereka selama ini. Namun sebijak manapun pengarahan dan perancangan mereka pasti akan terdedah satu per satu kemungkaran yang telah dilakukan. Ketetapan dari Allah SWT adalah maha penentu dan akan terlondeh jua setiap inci perbuatan mereka. Wahai BN, selamat berkarya!!

  ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan