Monday, 19 March 2018

Kejutan Buat PKR Selangor Ketika Di Ambang PRU14

Kejutan Buat PKR Selangor Ketika Di  Ambang PRU14. Seramai 250 anggota PKR Klang hari ini bertindak keluar parti kerana mendakwa kecewa dan hilang keyakinan terhadap kepimpinan parti dalam menjaga anggota akar umbi terutama golongan muda.

Susulan itu, mereka menyerahkan borang permohonan menyertai Umno kepada Ketua Bahagian Klang Datuk Nasarruddin M Zin di satu majlis di Kampung Pendamar.

Kejutan Buat PKR Selangor Ketika Di  Ambang PRU14.  Wakil kumpulan itu yang juga bekas naib ketua PKR Klang, Mohd Fuzi Abd Ranee, 50, berkata, mereka berbuat demikian atas kehendak sendiri kerana PKR gagal memperkasa dan menjaga kebajikan akar umbi terutama golongan muda.

Menyertai PKR sejak 1998, beliau berkata kebanyakan yang keluar parti adalah tenaga penggerak jentera parti itu pada pilihan raya umum ke-13 (PRU13).

Kejutan Buat PKR Selangor Ketika Di  Ambang PRU14


“Semasa dalam PKR, saya memang memperjuangkan nasib golongan muda, ibu tunggal dan warga emas, namun sehingga semasa keluar parti pun, saya tidak nampak sebarang wawasan untuk anak muda dan golongan berkenaan jika terus bersama PKR,” katanya kepada pemberita.

Kejutan Buat PKR Selangor Ketika Di  Ambang PRU14.  Fuzi berkata selepas diteliti Barisan Nasional (BN) lebih banyak menjaga kebajikan rakyat dan golongan muda. - free malaysia today


Iklan
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image


No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan