CMD CONCENTRATED MINERAL DROPS – PATI PEKAT MINERAL BERALKALI

Concentrated Mineral Drops (CMD) merupakan pemakanan mineral lengkap untuk memelihara kesihatan badan yang menyeluruh. Ia mengandungi Magnesium yang berkualiti tinggi bersama 72 jenis trace mineral. Ia bertindak aktif membantu proses pembersihan dalam hati, penyingkiran toksin dan kolesterol serta lemak daripada hati. Ia membantu menurunkan kolesterol dalam darah, menyingkirkan lemak dari badan dan sekaligus melangsingkan badan. Yang paling penting, magnesium memelihara kesihatan jantung anda. MINERAL MERUPAKAN KEPERLUAN KESIHATAN SETIAP HIDUPANDisclamer/Penafian : CMD Adalah Bukan Ubat

PENAWAR AJAIB | TITISAN PENAWAR 1001 GUNA
TERBUKTI BERKESAN MERAWAT TUBUH BERPENYAKIT & MENCEGAH TUBUH DARI TERKENA PENYAKIT DENGAN SELAMAT DAN SEMULAJADI. CMD REVELL DISYORKAN OLEH PAKAR-PAKAR KESIHATAN SEDUNIA !!
JUTAAN TESTIMONI PENGGUNA BERPUASHATI & SEMBUH DIPEROLEHI DARI SELURUH DUNIA !!
rahsia tubuh sihat sepanjang masa
Cara mudah untuk memastikan tahap kesihatan ANDA sentiasa terbaik dan optimum adalah hanya dengan memastikan anda minum air bercampur Pati Pekat Mineral Beralkali ini setiap hari. In shaa Allah pelbagai kesan yang positif pasti ANDA rasai sehari demi sehari selepas ANDA mula meminumnya. Airnya rasa enak sekali. Bekalkan botol air minuman anak ke sekolah, suami ke pejabat dengan air yang sihat untuk tubuh badan ini.

PERINGATAN : CMD BUKAN SAHAJA HANYA KEPERLUAN MEREKA YANG SAKIT.. TETAPI JUGA KEPERLUAN KITA SEMUA YANG SIHAT UNTUK MENGEKALKAN TAHAP KESIHATAN & KEKUATAN TUBUH UNTUK MELAWAN PENYAKIT

cara mengamalkan cmd
Bekalkan Air Yang Sihat & Enak Ini Kepada Ahli Keluarga Kita Agar Tubuh Sentiasa Sihat & Kuat Melawan Penyakit !!
Ianya bukan air ubat, tetapi air beralkali dengan kandungan mineral yang sangat tinggi yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
“Concentrated Mineral Drops (CMD) mengandungi 38% magnesium dalam bentuk ionik. Manfaat magnesium dalam bentuk ionik ini dalam pengurangan dan pemulihan pesakit strok atau mereka berisiko penyakit jantung, tidak boleh diperkecilkan.”
– Dr. Alex Shauss
keperluan mineral kepada kesihatan
rahsia tubuh sihat dan bebas dari penyakit

MURAH, JIMAT DAN BERKESAN. SATU BOTOL UNTUK SATU KELUARGA!

APAKAH KEBAIKAN PATI MINERAL BERALKALI INI KEPADA ANDA & KELUARGA ?

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI CMD HARI INI JUGADEMI KESIHATAN & KESEJAHTERAAN ANDA SEKELUARGA

1. LENGKAP
Terdiri dari 8 makro-mineral iaitu (Calcium, Zinc, Iron, Magnesium, Flouride, Sodium,Selenium dan Iodine) dan 68 mikro mineralnya adalah (Phosporus, Sulphate, Cesium, Hafnium, Dysprosium, Neodymium, Nickel, Vanadium, Potassium, Silicon, Strotium, Bismuth, Lutetium, Ebrium, Manganese, Gold, Silver, Terbium, Alumunium, Holmium, Chromium, Latharium, Gallium, Titanium, Tellurium, Nitrogen, Copper, Gadolinium, Europium, Selenium, Semarlum, Molybdenum, Praseodymium, Lithium, Carvonate, Yiterbium.dan lain-lain). Ini menjadikan CMD supplemen mineral yang lengkap.

2. IONIK
Ionik bererti bercas positif dan negatif. CMD dititis dalam air akan memecah menjadi bentuk terkecil iaitu ionik memudahkan ia diserap oleh tubuh.

3. BERSIH/SUCI
CMD diekstrak dari Tasik Great Salt Lake, Utah, USA. Kadar garam tasik itu begitu tinggi sehingga tiada kehidupan bakteria. Berbataskan gurun sehingga tidak berpenduduk (bebas pencemaran).

4. ALAMI (NATURAL)
CMD bukan hasil buatan makmal. Ia semata-mata air tasik yang telah dibuang 99.5% garamnya. (Tiada tambahan pewarna,pengawet,perasa tiruan). 100% alami.

5. SEIMBANG
Lengkap dan seimbang. Ini penting kerana mineral dengan lainnya dapat menarik atau menolak dan menciptakan suatu keseimbangan dinamik, membantu pengankutan makanan dan arahan pusat saraf badan.

6. PEKAT
55 kali lebih pekat kandungannya daripada kandungan mineral air laut. Kepekatannya begitu tinggi, dibandingkan dengan produk supplemen mineral lain.

7. MEMUDAHKAN
Mudah digunakan – hanya dititiskan dalam makanan/minuman/masakan anda (Dewasa 30-40 titis sehari, kanak-kanak 1 titis setiap 2kg berat badan).

8. MULTI FUNGSI
CMD bermulti fungsi dalam meningkatkan kesihatan badan :
– Meningkatkan daya tahan daripada infeksi kuman/virus

– Meningkatkan transmisi impuls saraf yang lancar

– Memangkinkan pembentukan sel baru

– Meningkatkan metabolisme badan

– Meningkatkan tenaga dan kevitalan

– Memelihara kulit dan rambut

– Menguatkan gigi dan rangka badan

9. HARGA WAJAR
Anda boleh perolehi dengan harganya yang wajar yang memungkinkan segala lapisan masyarakat mengamalkannya.

10. TERBUKTI
Beribu testimoni dari benua Amerika hingga Asia membuktikan CMD membantu kesihatan kita.

saya-mahu-beli-hydro-d-revell-original-selamat-digunakan

Klik link ini untuk whatsapp http://wasap.my/60127071981/SayaNakCMD


UNTUK INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI..