Wednesday, 28 February 2018

Kejutan Buat Umno BN

Kejutan Buat Umno BN. Penganalisis politik Wan Saiful Wan Jan, yang baru-baru ini melepaskan jawatan di Institut Demokrasi dan Hal Ehwal Ekonomi (Ideas), menyertai PPBM.

Berdasarkan jemputan sidang media parti itu, ahli PAS seumur hidup itu akan dialu-alukan secara rasmi sebagai ahli PPBM Khamis ini.

Wan Saiful, yang mengasaskan Ideas, sebelum ini enggan mengesahkan spekulasi mengenai langkah menceburi politik kepartian.

Kejutan Buat Umno BN. “Tetapi saya melihat langkah seterusnya sebagai langkah yang perlu saya ambil sekarang atau saya akan menyesal selama-lamanya,” katanya.

“Sekarang masa untuk mengambil risiko yang sama sekali lagi, untuk membawa keghairahan yang sama kepada penonton yang lebih luas.”

Kejutan Buat Umno BN


Ideas dirasmikan pada 2010 dan merupakan idea asal Wan Saiful bersama dengan putera Negeri Sembilan, Tunku Zain Al-‘Abidin Tuanku Muhriz dan Wan Mohd Firdaus Wan Mohd Fuaad. - free malaysia today

Iklan
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan