Saturday, 17 February 2018

Dinding Hotel Di Bentong Runtuh

Dinding Hotel Di Bentong Runtuh. Seramai 90 penghuni sebuah hotel di Bukit Tinggi, Bentong terpaksa berpindah pada awal pagi tadi selepas sebahagian dinding hotel berkenaan runtuh.

Timbalan Pengarah Bomba Pahang Mohd Sani Harul berkata kejadian pukul 2.00 pagi itu menyebabkan seorang lelaki warga emas dan kanak-kanak lelaki cedera akibat terkena serpihan batu.

Dinding Hotel Di Bentong Runtuh. “Runtuhan melibatkan aras satu blok H hotel itu, kira-kira 84 meter persegi dan semasa kejadian semua penghuni hotel itu sedang tidur.

“Bomba telah mengarahkan supaya pengurusan hotel memindahkan semua penghuni di blok terbabit sebagai langkah keselamatan.

Dinding Hotel Di Bentong Runtuh


“Blok itu juga telah diarahkan ditutup sementara untuk pemeriksaan, sehingga ia disahkan selamat untuk didiami,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Mohd Sani menambah mangsa yang cedera dihantar ke Hospital Bentong.

Dinding Hotel Di Bentong Runtuh. Beliau berkata operasi yang turut disertai pasukan polis ditamatkan pada pukul 4.20 pagi. - free malaysia today

Iklan
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan