Thursday, 25 January 2018

Polis Temui Bukti Baru Kes Bunuh Juruteknologi Pergigian

Polis Temui Bukti Baru Kes Bunuh Juruteknologi Pergigian. Polis Port Dickson menemui beberapa petunjuk baharu dalam siasatan kes bunuh juruteknologi pergigian, Mahussin Abd Rahim,28.

Ketua Polis Daerah Port Dickson, Superitendan Zainudin Ahmad berkata, petunjuk baharu itu akan membantu polis menyelesaikan siasatan kes.

Menurutnya, walau bagaimanapun, pihaknya tidak dapat mendedahkan petunjuk tersebut kerana dikhuatiri mengganggu siasatan polis terhadap kes berkenaan.

Polis Temui Bukti Baru Kes Bunuh Juruteknologi Pergigian. "Dalam pada itu, polis masih mengesan motosikal milik mangsa yang di bunuh jenis Yamaha 15ZR warna kelabu hitam nombor pendaftaran RT 4644. Kehilangan motosikal itu dipercayai ada kaitan dengan kes ini," katanya.

Semalam, sekitar jam 8.30 pagi di kediaman tingkat empat kuarters kakitangan klinik kesihatan Lukut mayat Mahussin ditemui oleh rakan sekerjanya yang datang ke kediaman tersebut selepas dia tidak hadir kerja sejak Jumaat lalu.

Hasil bedah siasat mendapati, punca kematian adalah kecederaan parah di muka dan kepala akibat hentakan objek tumpul.

Polis Temui Bukti Baru Kes Bunuh Juruteknologi Pergigian


Polis mengklasifikasikan sebagai kes bunuh dan disiasat di bawah Seksyen 302 Kanun Keseksaan.

Berdasarkan siasatan polis di lokasi, ketika mayat ditemui, pintu rumahnya tidak berkunci manakala grill dalam keadaan terbuka dan tiada kesan geledah mahupun pergelutan.

Mayat dijumpai terbaring di atas tilam di bilik utama dengan hanya memakai seluar. Terdapat sebuah bantal menutup mukanya dan terdapat juga kesan percikan darah di bahagian dinding.

Polis Temui Bukti Baru Kes Bunuh Juruteknologi Pergigian. Kali terakhir mangsa keluar dengan rakannya pada jam lebih kurang jam 10malam Khamis lalu di pekan Port Dickson. - sinarIklan
Image
Image
ImageImage
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan