Wednesday, 17 January 2018

Love Kiss Strawberry

Love Kiss Strawberry. Pelincir Faraj Isteri, Penambah Nikmat Seksual. Produk Pelincir Seks Peribadi Wanita merupakan Pelincir Faraj Isteri- Penambah Nikmat Seks yang boleh membantu ramai wanita. Produk pelincir seksual peribadi wanita ini akan mengurangkan rasa sakit atau kurang selesa apabila zakar lelaki masuk ke dalam vagina. Masalah ini mungkin timbul disebabkan masalah faraj kering.


Oleh itu pelincir seks peribadi wanita ini boleh membantu anda dan suami. Selain itu banyak kelebihannya disamping memberikan kenikmatan seksual luarbiasa, ianya juga akan mewangikan faraj wanita dengan haruman-haruman buah-buahan. Ini sudah tentu akan menaikkan mood suami anda.

KEPADA SUAMI : PRODUK INI MEMANG SESUAI SEBAGAI HADIAH ISTIMEWA KEPADA ISTERI

Lihatlah mana-mana yang sesuai dengan ANDA dibawah ini….

– 85% wanita TIDAK PERNAH mencapai orgasme selama hubungan intimasi.
– 72% wanita mengakui bahawa mereka berbohong pada pasangannya mengenai orgasme yang dicapai, dimana sebenarnya mereka tidak pernah mendapatkannya.
– Lebih 45% perceraian adalah disebabkan isteri tidak puas di ranjang.
MEMPERKENALKAN KEPADA ANDA.


Love Kiss StrawberryMewangikan Faraj Dengan Aroma Yang Menimbulkan Rasa Ghairah Suami & Isteri
Pelincir Love Kiss Strawberry


Pelincir Faraj Isteri iaitu Love Kiss Strawberry adalah sejenis pelincir seksual yang secara asasnya digunakan untuk memudahkan hubungan seks bagi wanita yang mengalami masalah faraj kering.

Love Kiss Strawberry sebagai penambah nikmat seksual dan juga untuk meningkatkan ghairah suami-isteri ini adalah berasaskan air, jadi ianya tidak berminyak dan mudah dibersihkan. Hanya bilas dengan air, kesannya akan hilang. Love Kiss juga tidak bertoksik dan selamat andai termakan. Hot Kiss mempunyai aroma buah-buahan jadi sedikit sebanyak membantu menaikkan mood suami ketika bersama anda.

Love Kiss Strawberry


Lovekiss Strawberry juga sesuai digunakan bersama pam zakar. Hanya sapukan Lovekiss Strawberry pada zakar. Lovekiss Strawberry juga boleh digunakan untuk teknik jelqing iaitu teknik urutan membesarkan zakar.


Aroma Yang Menggoda Dan Mewangikan Faraj Isteri..
Cara Guna Pelincir Faraj Isteri – Untuk Seks Yang Lebih Ummmmph!

Untuk wanita yg kekeringan difaraj, sapukan sedikit Love Kiss untuk memudahkan zakar memasuki faraj. Boleh juga disapukan pada zakar. Sesuai digunakan bersama kondom.

TIADA LAGI KESAKITAN..

TIADA LAGI KETAKUTAN..

TIADA LAGI KETIDAK ORGASME..

MALAH…

IANYA LEBIH WANGI, 

MENGGODA & MENGHAIRAHKAN

ANDA LEBIH BAHAGIA, CERIA & PUAS DENGAN

PELINCIR FARAJ ISTERI INI

Pelincir Love Kiss StrawberrySuami & Isteri


Harga Jualan Love Kiss Strawberry ialah RM50 – free poslaju + free vvip akses password

ADA JUGA LOVE KISS CHERRY.. PILIH MANA YANG ANDA SUKA

UNTUK INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI..
No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan