Thursday, 14 December 2017

Semakan Keputusan Peperiksaan PT3 2017

Semakan Keputusan Peperiksaan PT3 2017. Alhamdulillah ini semua untuk memudahkan para pelajar Tingkatan 3 yang bakal ambil semakan PT3 2017 pada 14 Disember 2017. Kejap masa berlalu bukan?

Mypt3 pasti yang mana kalangan adik-adik di sini yang sedang tunggu dan terus menunggu result PT3, sedang berdebar-debar menunggu berapa sebenarnya yang boleh mereka perolehi hasil penat lelah, tenaga, masa, dan juga kerahan akal fikiran bagi memberikan yang terbaik bagi Peperiksaan Tingkatan 3 kali ini.

Semakan Keputusan Peperiksaan PT3 2017. Seperti yang telah Mypt3 kongsikan sebelum ini di portal ini, tarikh semakan PT3 keluar dalam bulan Disember sekitar minggu kedua iaitu bersamaan 14 Disember 2017 iaitu pada esok hari bersamaan hari Khamis.

Boleh dikatakan tahun ini merupakan tahun yang panjang bagi pelajar Tingkatan 3 dengan tugasan kerja kursus Sejarah mahupun geografi yang perlu disudahkan termasuk tugasan-tugasan yang lain seleras dengan format Pentaksiran Tingkatan 3. Kami pasti anda telah membuat yang terbaik.

Perbanyakan berdoa daripada sekarang. Semoga dipermudahkan permintaan anda.

Semakan Keputusan Peperiksaan PT3 2017


Jikalau sebelum ini, untuk tahun-tahun yang lepas, pelajar diberikan beberapa pilihan untuk check result PT3 anda samada secara online ataupun sms ataupun boleh terus datang ke sekolah atau JPN untuk mendapatkan semakan Saps PT3 yang lebih lengkap dan terperinci.

Untuk semakan sebelum ini, jikalau secara online, anda boleh layari secara online, boleh layari SAPS seperti link yang dikongsikan di bawah. Walaubagaimanapun kemudahan semakan secara SMS tidak disediakan.

Semakan Keputusan Peperiksaan PT3 2017


Anda boleh anda dapatkan keputusan anda secara online dengan cara KLIK LINK di bawah ini:

KLIK SINI untuk ibubabapa

KLIK SINI untuk guru
Iklan
Image
ImageImage
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

2 comments:

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan