Saturday, 23 December 2017

Kemalangan Di Lebuhraya PLUS, Wanita Maut Putus Kepala

Kemalangan Di Lebuhraya PLUS, Wanita Maut Putus Kepala. Seorang wanita berusia 22 tahun putus kepala selepas kereta dipandunya kemalangan di Kilometer 46.4, Lebuhraya Utara Selatan Hubungan Tengah (ELITE), arah selatan, di sini, tadi.

Timbalan Ketua Polis Daerah Nilai, Deputi Superintendan Azrul Hisham Mohd Shaffie berkata, kejadian jam 9 pagi itu menyebabkan mangsa meninggal dunia di tempat kejadian.

Kemalangan Di Lebuhraya PLUS, Wanita Maut Putus Kepala. Keadaan kenderaan yang terbabit dalam kemalangan di Kilometer 46.4, Lebuhraya Utara Selatan Hubungan Tengah (ELITE), arah selatan, Nilai, tadi.

Katanya, mangsa yang dalam perjalanan dari arah Sepang, Selangor ke Nilai, dipercayai memandu di lorong paling kanan sebelum terbabas, lalu merempuh pembahagi di tengah jalan.

"Rempuhan itu menyebabkan mangsa tercampak keluar dari kenderaan dan terlanggar besi penunjuk arah jalan menyebabkan kepalanya terputus," katanya di sini, hari ini.

Kemalangan Di Lebuhraya PLUS, Wanita Maut Putus Kepala


Azrul Hisham berkata, mangsa kemudian dibawa ke Hospital Tuanku Ja'afar (HTJ) Seremban untuk tindakan selanjutnya.

Kemalangan Di Lebuhraya PLUS, Wanita Maut Putus Kepala. Katanya, kes disiasat mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987. -berita harian
Iklan
Image
ImageImage
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan