Saturday, 16 December 2017

Cellmaxx Cellmax Celmax

Untuk Pembelian & Pertanyaan, Sila Hubungi sila klik di sini atau 0162207376  Haji Suriani atau email ke customercare@mascellmaxx.com

CellMaxx adalah minuman serbuk pracampuran buah pic, oligosakarida dan ekstrak Aphanizomenon Flos Aquae (AFA). Makanan bernutrisi lengkap tahap tertinggi (Superfood) yang tidak diciptakan atau diformulasikan di mana-mana makmal manusia. 

Cellmaxx Cellmax Celmax. Ia merupakan tumbuhan semulajadi rumpair dari tasik air tawar Upper Klamath, South Oregon, Amerika Syarikat. 

Aphanizomenon flos-aquae kaya dengan nutrisi lengkap seperti Polisakarida, Klorofil, L-Selectin Ligand, Vitamin, Mineral Beta Karotena Asid Amino dan Phenylethylamine (PEA). 

Berdasarkan kajian, dengan pengambilan Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) sebanyak 1-3 gram sehari mampu merangsang pembebasan sel induk atau ibu sel atau Stem Sel dan sel-sel baharu daripada tulang sum-sum yang diperlukan oleh tubuh badan untuk membaik-pulih dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi. 

Mengikut kajian saintifik masa kini, hanya AFA yang terdapat di dalam CellMaxx adalah nutrisi terbaik di dunia untuk mencegah penyakit serta mampu membantu tubuh badan membaik-pulih diri secara semulajadi. 

Cellmaxx Cellmax CelmaxTiada saingan untuk tempoh masa sekurang-kurangnya 45 tahun dari sekarang sejajar dengan tempoh kajian yang telah dilakukan terhadap AFA.

Ramai Orang Menjadi Bingung Dan Keliru, Walaupun Telah Mencuba Pelbagai Kaedah Pencegahan Dan Rawatan Moden Dalam Jangka Waktu Yang Panjang. Namun, Masih Gagal Untuk Mengatasi Masalah Penyakit Degeneratif Atau Penyakit Daripada Kerosakan Sel. Beberapa Penyakit Degeneratif Yang Berpunca Dari Kerosakkan Sel, Tisu Dan Organ Adalah Seperti Berikut;- : *Sakit Jantung *Darah Tinggi/Hypertension *Angin Ahmar/Stroke *Kencing Manis/Diabetes *Gout *Kanser *Eczema *Psoriasis *Migrain *Sinus *Resdung *Sakit Sendi * Asthma *Sakit Otot *Bell Palsy *Alzheimer * Parkinson *Katarak *Kebotakan *Kemurungan *Kesuburan *Ketumbuhan *Kemurungan *Prostat *Fibroid *Tibi *Sakit Saraf *Jerawat *Autism *Thyroid *Obesity * Tulang *Sakit Tulang Belakang *Ketumbuhan *Alzheimer

Satu- Satu Punca Manusia Jatuh Sakit Adalah Disebabkan Sel-Sel Di Dalam Tubuh Badan Manusia Mati Lebih Banyak Berbanding Dengan Kelahiran Sel-sel Baharu Secara Semulajadi.

Pengambilan CellMaxx Setiap Hari

Cellmaxx Cellmax Celmax
Tubuh Badan Manusia Dianggarkan Mempunyai Sekitar 40 Trillion Sel Di Mana Setiap Sel Mempunyai Jangka Hayatnya Yang Tertentu. Sewaktu Usia Muda, Manusia Membina Lebih Banyak Sel Baru Jika Dibandingkan Dengan Sel Yang Mati Secara Semulajadi.

Masalahnya Kajian Membuktikan Tulang Sum-Sum Manusia, Perlahan-lahan Berhenti Menghasilkan Sel Stem (Induk) Pada Usia Manusia Selepas 25 Tahun.

Keupayaan Tubuh Untuk Menghasilkan Semula Sel-sel Baharu Setiap Hari Merupakan Faktor Utama Untuk Memastikan Tubuh Badan Kekal Sihat. 

Pengambilan 1 Gram Cellmaxx, Membebaskan 3-4 Juta Sel Stem Baru Dalam Masa 1 Jam. Ianya Berfungsi Untuk Membaikpulih Dan Menggantikan Kira-kira 220 Jenis Sel Yang Mati Dalam Badan. Setiap Kotak CellMaxx Mengandungi 14 Sachet x 3 Gram CellMaxx.

Teknologi IMUMAXX

Teknologi IMUMAXX telah dipatenkan maka tiada mana-mana syarikat lain yang akan dapat menggunakan teknologi ini. Teknologi IMUMAXX adalah cara memformulakan produk CellMaxx yang dipatenkan oleh Maxxima.

Cellmaxx Cellmax CelmaxBahagian Pertama - AFA diekstrak secara compress/pressure yakni ia diberi tekanan sehingga membran sel di sekeliling AFA itu pecah. Jadi ia akan mengekalkan AFA itu sebagai organik (tidak menggunakan pelarut, methanol, alkohol atau bahan kimia). 

Apabila membran sel tersebut pecah ia menjadi term yang sangat halus (saiz mikron) sehinggakan apabila kita makan ia boleh terus meresap ke dalam badan kita. Kadar resapan yang sangat tinggi sehingga 97%. 

Di dalam otak kita, sebelum AFA sampai ke bahagian otak, ada satu lapisan yang dipanggil 'blood brain barrier' yang berfungsi untuk menapis bahan asing daripada masuk ke bahagian otak kita. 

Dengan teknologi IMUMAXX, AFA yang sangat halus itu boleh naik melalui darah sampai tembus ke bahagian otak lalu ia boleh meresap untuk keperluan otak.

Bahagian Kedua - Kita tahu AFA telah dikaji 45 tahun yang lalu. Perkara yang paling utama di dalam kajian adalah khusus mengenai L-Selection Ligand yang mana ia membolehkan badan kita merembeskan semula stem sel secara semulajadi dari tulang sum-sum dan masuk ke saluran darah kita untuk disalurkan ke seluruh badan mengikut isyarat daripada bahagian badan yang rosak yang dihantar ke otak pesakit. 

Cabaran utama adalah bagaimana untuk memastikan sel-sel ini memang betul-betul boleh bind dengan bahagian badan yang memerlukan sel tersebut. Teknologi IMUMAXX akan memastikan ianya berlaku secara optimum sebagai contoh, jantung perlukan stem sel, stem sel sampai ke bahagian jantung, ia boleh bind dengan tisu jantung untuk menghasilkan sel-sel jantung yang baru. 

Cellmaxx Cellmax Celmax. Sekiranya ada produk AFA lain yang seakan-akan CellMaxx, tidak semestinya stem sel boleh bind dengan organ. Walau bagaimana banyak stem sel yang keluar ianya tidak dapat bind. Inilah keistimewaan CellMaxx sehingga tidak ada produk lain di dunia yang dapat menandingi kehebatan teknologi IMUMAXX.
No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan